Ma 2019. 3. 22, péntek, Benedek napja van.

. . . nagyon szeretem Törökszentmiklóst.

2011.03.10 09:45. - Booster

Édes hármas az ÉDEN HOTELBAN! Ahogy már korábban beszámoltunk róla az Éden Hotel március 07-én megnyitotta kapuit a párkereső fiatalok előtt. A taktikázó hotel vendégek már-már szappanoperába illő napjait mi is figyelemmel kísérhetjük hétköznap esténként (hétfőtől-csütörtökig) 21.15-kor a Viasat3 képernyőjén. Előző riportunkban bemutattuk, hogy egy szolnoki fiú, Norbi is részt vett ebben az izgalmas kalandban és elmesélte nekünk, hogy zajlott a casting, az utazás, a beköltözés. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy megyénkből még egy fiatal bekerült az első 10 szereplő közé. Egy törökszentmiklósi hölgy, aki szintén 20 éves és Katának hívják. A gyönyörű szőke hajú lánynakis sikerült pár kérdést feltennünk a műsorral kapcsolatban. Tovább . . .  

Hirdetés

Édes hármas az ÉDEN HOTELBAN!

Ahogy már korábban beszámoltunk róla az Éden Hotel március 07-én megnyitotta kapuit a párkereső fiatalok előtt. A taktikázó hotel vendégek már-már szappanoperába illő napjait mi is figyelemmel kísérhetjük hétköznap esténként (hétfőtől-csütörtökig) 21.15-kor a Viasat3 képernyőjén. Előző riportunkban bemutattuk, hogy egy szolnoki fiú, Norbi is részt vett ebben az izgalmas kalandban és elmesélte nekünk, hogy zajlott a casting, az utazás, a beköltözés. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy megyénkből még egy fiatal bekerült az első 10 szereplő közé. Egy törökszentmiklósi hölgy, aki szintén 20 éves és Katának hívják. A gyönyörű szőke hajú lánynakis sikerült pár kérdést feltennünk a műsorral kapcsolatban.

Tovább . . .

 

- Az Éden Hotelbe történő beköltözéséig Norbi elmesélte az eseményeket. Gondolom nálatok lányoknál is hasonlóképpen zajlottak az események.

-  Igen. Mi a fiúktól külön, egy másik kis családi panzióban voltunk elszállásolva a műsor előtt, a másik 4 lánnyal.

- A lányok között elég gyakori a féltékenykedés, még akkor is, ha nincs fiú a közelben. Hogy volt ez köztetek, hogy jöttetek ki a lányokkal?

- Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy bekerültem a kezdő csapatba, így a fiúk nélkül együtt tölthettünk pár napot a lányokkal, ami nagyon jó volt. Megismerhettük egymást, nagyon sokat beszélgettünk. Igazán közvetlen, nyitott csajok és így nem volt gond köztünk. És talán a későbbiekben is jobban tudtuk kezelni a féltékenységet, mint a később jövő lányok.

- És mit szóltál a fiúkhoz?

- Őszintén szólva először picit meglepődtünk a csajokkal. Idősebb, helyes pasikra számítottunk. De megismerve őket nagyon kellemesen csalódtunk bennük. Nagyon aranyosak és nagyon jól elvoltunk velük.

- A műsorban láttuk, hogy Kristófot választottad, rögtön az elején. Azt is elmondtad, hogy ez egy taktika volt a részedről, hogy mindjárt az első fiút kiválasztottad. Megbántad-e ezt a döntésedet?

- Nem bántam meg. Ádámmal az első este után jobban szimpatizáltam, de erről Kristóffal is tudtam beszélni. Vele is nagyon jól kijöttünk. És hogy mégis ki mellett döntöttem a párválasztáson, az hamarosan ki fog derülni az adásokból.

- És mit szóltál az új lány választásához? Hárman egy ágyban. Hogy tudtad kezelni ezt a helyzetet?

- Gondoltam, hogy Rea őt választja, hisz Norbit és Kristófot hívta el randira és úgy vettem észre Kristóf is jobban közeledett hozzá, mint Norbi. Így nem lepett meg. Az éjszaka sem okozott problémát, én és Rea is kényelmesen elfértünk, viszont Kristóf nem sokat aludt, talán neki volt ez a helyzet kellemetlenebb.

 

 

 

 

 

- Szívesen kérdeznélek még a történtekről. De tudom, nem árulhatsz el többet egyenlőre. Azért még azt megkérdezném, hogy láthatunk pikáns részleteket?

- Biztosan lesznek még, ráadásul sok meglepetést is tartogat még a műsor. Nagyon izgalmas lesz. Én is nagyon várom minden nap, hiszen hiába éltem meg, az összevágásokat, a műsort még én sem láttam.

- Erről jut eszembe. Az első műsort Szolnokon egy szórakozóhelyen néztétek Norbival és egy nagy társasággal. Milyen volt látnod magad? Milyen érzés volt, hogy ilyen sok ember kíváncsi Rátok.

- Tényleg nagyon sokan eljöttek, aminek nagyon örültem, meg is köszöntem nekik. Szerintem nagyon jó volt, hogy így együtt nézhettük az adást. Sokkal jobb, mintha otthon néztem volna. Nagyon jól érzetük magunkat.

- Nem voltál zavarban akár most, akár a műsor felvétele alatt?

- Nem. Mivel modellkedem, hozzá vagyok szokva, a fényképezőgépekhez. A Hotelben is hamar hozzászoktam a kamerákhoz. Ráadásul külön öröm volt számomra, hogy a fotókat Nánási Pali csinálta. Ő az egyik legjobb fotós és ez hatalmas élmény volt, hogy vele dolgozhattam.

- És mi a helyzet a kritikákkal? Sok negatív vagy  pozitív kritikát kapsz?

- Az internetes kommentekben igen. Jót is rosszat is. Eleinte mindig, mindent elolvastam, de rájöttem, hogy nem szabad. Már nem érdekel, hogy idegenek mit mondanak, mit gondolnak rólam. A szeretteim és barátaim tudják, hogy milyen vagyon és tőlük nem is kaptam semmilyen negatív visszajelzést.

- Egy kis városban hamar híre megy az ilyen eseményeknek. 1,5 éve Pesten élsz, gyakran látogatsz haza Törökszentmiklósra? Hogy fogadnak?

- Igen, elég gyakran, hiszen a szüleim itt élnek. Ráadásul nagyon szeretem a várost. Szeretek itt biciklizni, nagyon hangulatos. Az ismerőseim örültek, hogy láthatnak a műsorban. Idegenek eddig még nem állítottak meg az utcán, hogy felismertek volna.

 

 

 

 

 

- Mit tervezel a jövőben? Szeretnél a média világában mozogni?

- Igen, nagyon vonz a média, szívesen elhelyezkednék ott. Remélem kapok egy pár modell felkérést is. De természetesen nem csak erre alapozom a jövőmet. Februárban beadtam a jelentkezésem az ELTE-re, így remélhetőleg szeptembertől egyetemista leszek.

- Köszönjük szépen Kata, hogy időt szakítottál Ránk. Kíváncsian várjuk a fejleményeket a műsorban és az életedben is.

Indasik

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget