Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Szoborral ünnepelt a Verseghy Gimnázium

2011.03.28 20:03. -

Komoly ünnepségsorozattal emékezett az intézmény avatásának 180. évfordulójára a Verseghy Ferenc Gimnázium. A jeles középiskola korábbi diákjai között közismert emberek is Szolnokra érkeztek. Tovább . . .

Hirdetés

Komoly ünnepségsorozattal emékezett az intézmény avatásának 180. évfordulójára a Verseghy Ferenc Gimnázium. A jeles középiskola korábbi diákjai között közismert emberek is Szolnokra érkeztek.

Tovább . . .

A 180 éves Verseghy Ferenc gimnáziumban az egykori diákok tartottak előadásokat. A tudományos és jogi területen kiválóvá lett szaktekintélyek útmutatást, biztatást is nyújtottak az iskola jelenlegi diákjai számára.
Több mint 8 ezren érettségiztek eddig a Verseghy Ferenc Gimnáziumban. Egyikük Lévai Anikó, aki ma többedmagával, továbbadott tudásából a programsorozaton. Beszámolója alatt jobban izgult, mint anno egy-egy felelésnél, pedig a mait nem osztályozták. Ő az önkéntességről beszélt. Bármilyen elismert szakemberek is lettek, még ma is fontos számukra egykori tanáraik elismerése. Az ünnepi programsorozat részeként délután ünnepélyes keretek között avatták fel Szabó Imrefia Béla Végtelen csomó című szobrát.

szolnok.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget