Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

Csák László kérdései, Szolnok város polgármesteréhez

2011.03.30 16:54. - Booster

Felépült Szolnokon egy szép gyalogos és kerékpáros híd, melynek szerepe a Tiszaliget könnyebb elérhetősége, ám még mindig nincsenek kiszolgálva az oda látogatók megfelelően— mondta Csák László az MSZP önkormányzati képviselője szerdai, tiszavirág híd, tiszaligeti hídfőjénél tartott sajtótájékoztatóján. Tovább . . .  

Hirdetés

Felépült Szolnokon egy szép gyalogos és kerékpáros híd, melynek szerepe a Tiszaliget könnyebb elérhetősége, ám még mindig nincsenek kiszolgálva az oda látogatók megfelelően— mondta Csák László az MSZP önkormányzati képviselője szerdai, tiszavirág híd, tiszaligeti hídfőjénél tartott sajtótájékoztatóján.

Tovább . . .

 

Ez adja az apropóját a csütörtöki ülésen tervezett napirend előtti kérdésre, amit Szalay Ferenc polgármesternek tervez feltenni a szocialista képviselő. Csák László a hiányolja a kevés kerékpártárolót, ami miatt kevesen tudják biztonságosan elhelyezni járművüket.

Ezért a kérdés: tervezik-e több, biztonságos kerékpártároló telepítését?

 

 Kérdésként fogalmazta továbbá a képviselő meg, hogy tervezi-e a városvezetés nagy kapacitású, időszakosan esetleg állandóan nyitva tartó nyilvános illemhelyek építését és üzemeltetését.

— Korábban felvetettem, hogy mivel a nagyrendezvények kiszolgálására az áram és víz biztosítása sokba kerül, ezért hosszabb távon is megoldást jelentene, ha az útburkolatok lerakása előtt 40-50 méterenként víz- és áramvételi helyeket alakítanak ki. Ez anyagi szempontból is megérné. Azóta lerakták az útburkolatokat, de más nem történt, így a kérdésem a polgármesterhez: miért maradt ez el? — mondta Csák László.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget