Ma 2020. 7. 6, hétfő, Csaba napja van.

Jön a Világbajnok és nem is akármivel - videóval

2011.04.01 08:32. -

Kunmadaras - Nem keveset rohangálok mostanában (úgy az elmúlt 10 évre gondolok... ha-ha-ha) a telefon meg mintha a fülemhez nőne lassan. A minap épp a dvd-k feladását intéztem a postán a hírleveles nyerteseknek, amikor megcsörrent a telefonom. Angyal Zoli Stunt Világbajnok hívott! Pályafutása kezdetén sokat beszélgettünk, sőt még klubgyűléseinkre is járt, s ahogy erőnkből futotta segítettük Őt! Azonban mióta "bejött Neki az élet" fellépés itt fellépés ott, egy kicsit eltávolodtunk egymástól. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnánk egymásra jó szívvel, sőt..csak Ő is rohan és én is. Tovább . . .

Hirdetés

Kunmadaras - Nem keveset rohangálok mostanában (úgy az elmúlt 10 évre gondolok... ha-ha-ha) a telefon meg mintha a fülemhez nőne lassan. A minap épp a dvd-k feladását intéztem a postán a hírleveles nyerteseknek, amikor megcsörrent a telefonom.

Angyal Zoli Stunt Világbajnok hívott! Pályafutása kezdetén sokat beszélgettünk, sőt még klubgyűléseinkre is járt, s ahogy erőnkből futotta segítettük Őt! Azonban mióta "bejött Neki az élet" fellépés itt fellépés ott, egy kicsit eltávolodtunk egymástól. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnánk egymásra jó szívvel, sőt..csak Ő is rohan és én is.

Tovább . . .

Hadnagy József

Így nagyon megörültem a hívásának, annak amit mondott még inkább. Nem veszett ki belőle a tűz - pedig egy profinak nincs egyszerű dolga - olyan
lelkesedéssel kezdett bele abba, hogy miken gondolkodik mostanában és hogy mennyit gyakorol újra, hogy teljesen visszarepített az időben, amikor még az ETZ-s korszakában hallottam pörgésről, egy kerék elhagyásról beszélni...úúúúúú de jó volt.

 

No de kapaszkodjatok meg! Új elemeket gyakorol, sőt olyanokat melyek még a Világon sehol nem durrantak, azaz még senki nem látta! Naná, hogy arra keveredtünk ki, hogy természetesen mindezt a Világon először nálunk, Kunmadarason szeretné megmutatni a közönségnek s bár kicsit szabadkozott, hogy reméli addigra sikerül begyakorolni mert baromi látványos és nehéz de én már a lelki szemeim előtt láttam a közönség tombolását, s azt is, hogy úgy fogok visítani a látványtól a mikrofonba mint a hat hetes kismalac.

Szóval Angyal Zoli (Szemöldök) olyan meglepetésre készül áprilisban és május 1-én amit a Világon még senki nem látott!

S, hogy mi az a két új elem????????????..............már nem sokat kell aludni addig!!!!!!
ÉljenahajrááááááááááHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget