Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

- Vaklárma volt mindkét bombariadó Szolnokon

2011.04.05 09:34. - Booster

Vaklármának bizonyult Szolnokon mindkét bombariadó; a városban hétfőn szinte egyidejűleg ürítették ki a Cora bevásárlóközpontot és a megyei bíróság épületét. Egyik helyen sem találtak robbanószerkezetet; a bíróság épületében folytatódhatott a munka, az áruház is újra kinyithatott, s a közlekedési rend is helyreállt kora délutánra - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy tájékoztatása szerint az átvizsgálásokban 33 rendőr, illetve bombakutató, továbbá egy robbanószer keresésére kiképzett kutya vett részt. A rendőrség az ügyben közveszéllyel fenyegetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a tűzoltóság ügyeletén jelentette be, hogy a két épületben bomba fog robbanni. MTI

Hirdetés

Vaklármának bizonyult Szolnokon mindkét bombariadó; a városban hétfőn szinte egyidejűleg ürítették ki a Cora bevásárlóközpontot és a megyei bíróság épületét.
Egyik helyen sem találtak robbanószerkezetet; a bíróság épületében folytatódhatott a munka, az áruház is újra kinyithatott, s a közlekedési rend is helyreállt kora délutánra - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy tájékoztatása szerint az átvizsgálásokban 33 rendőr, illetve bombakutató, továbbá egy robbanószer keresésére kiképzett kutya vett részt. A rendőrség az ügyben közveszéllyel fenyegetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a tűzoltóság ügyeletén jelentette be, hogy a két épületben bomba fog robbanni.
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget