Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

Cini a gázsijából sem akar fizetni

2011.04.18 08:57. - Booster

Szolnok - Abonyi Mónika (50), a Csillagszem Alapítvány vezetője - akinek feljelentése alapján Zalatnay Sarolta (62) ellen nyomozás indult az érdi rendőrkapitányságon - megelégelte, hogy egy fillért sem fizetett vissza neki a kölcsönadott közel kétmillió forintjából, pedig a TV2-n futó A Nagy Duett című műsorban is szerepel az énekesnő, amiért minden bizonnyal gázsit is kap. Tovább a teljes cikkre . . .    

Hirdetés

Cini tanult a múltból, és esze ágában sincs fiatalabb férfiakkal kezdeni.

Szolnok - Abonyi Mónika (50), a Csillagszem Alapítvány vezetője - akinek feljelentése alapján Zalatnay Sarolta (62) ellen nyomozás indult az érdi rendőrkapitányságon - megelégelte, hogy egy fillért sem fizetett vissza neki a kölcsönadott közel kétmillió forintjából, pedig a TV2-n futó A Nagy Duett című műsorban is szerepel az énekesnő, amiért minden bizonnyal gázsit is kap.

Tovább a teljes cikkre . . .

 

 

http://www.blikk.hu

 

- Valóban, a feljelentés óta nem volt kapcsolatom az énekesnővel, de most levelet írtam neki, mert jó lenne, ha tervezett mellműtéte helyett előbb az adósságát rendezné, vagy legalább egy részét. Az alapítvány aktivistái sajnálják a legjobban, hogy elsőként kiesett a zenés műsorból is, mert akkor még több gázsit kaphatott volna.

Zalatnay Sarolta (a partnere Gianni volt) elsőként esett ki A Nagy Duettből, de gázsit kapott

 Arra is felszólítottam, hogy tegyen eleget nyilvános ígéretének, amiben kijelentette, hogy adósságát természetben ledolgozza az állatparkunkban, ahol éhhaláltól, kínzástól megmentett lovak, kutyák, birkák élnek. Ígérete miatt halogattuk mostanáig az istálló meszelését, mert tudom, hogy fázós. Már a napi munkafolyamatot is kidolgoztuk Cini számára, figyelembe véve a teherbírását. Sőt a szálláshelyét is rendbe raktuk. Mindezt megírtam neki, de csak annyit válaszolt, hogy a mellműtétjét ingyen csinálják – mondta az alapítvány vezetője, aki hozzátette: feljelentése alapján nagyon lelkiismeretesen nyomoznak, már több tanút is kihallgatott a rendőrség. Zalatnay Saroltát lapzártánkig nem értük el.

Sch. Zs.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget