Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

Szerelmesek A Nagy Duett extra fellépői

2011.04.21 12:51. - Booster

Mint minden héten, ezúttal is a sztárpárok duettjei mellett egy extra produkció is elhangzik a műsorban. Most pénteken a Jóban Rosszban jóképű színésze, Baronits Gábor és a tinisztár Lola lépnek majd színpadra. Nem titok, hogy ők ketten egy párt alkotnak, eddig azonban még soha nem énekeltek együtt, A Nagy Duettben lépnek először közös produkcióval a színpadra. - Nagyon izgulunk és a kiírt próbákon kívül esténként is sokat gyakorlunk, hogy péntekre a legjobb legyen a produkciónk. Ugyan Gábor nem tapasztalatlan az éneklés terén, hiszen játszott már musical-ben, de popdallal most debütál majd. Jó érzés, hogy kikéri a véleményem és hallgat is rám. Ez a közös munka még jobban összekovácsolt minket – nyilatkozta Lola. Az, hogy a szerelem mennyire szövi át színpadi produkciójukat, kiderül pénteken A Nagy Duett harmadik élő adásából, a TV2 műsorán.  

Hirdetés

Mint minden héten, ezúttal is a sztárpárok duettjei mellett egy extra produkció is elhangzik a műsorban. Most pénteken a Jóban Rosszban jóképű színésze, Baronits Gábor és a tinisztár Lola lépnek majd színpadra.

Nem titok, hogy ők ketten egy párt alkotnak, eddig azonban még soha nem énekeltek együtt, A Nagy Duettben lépnek először közös produkcióval a színpadra.

- Nagyon izgulunk és a kiírt próbákon kívül esténként is sokat gyakorlunk, hogy péntekre a legjobb legyen a produkciónk. Ugyan Gábor nem tapasztalatlan az éneklés terén, hiszen játszott már musical-ben, de popdallal most debütál majd. Jó érzés, hogy kikéri a véleményem és hallgat is rám. Ez a közös munka még jobban összekovácsolt minket – nyilatkozta Lola.

Az, hogy a szerelem mennyire szövi át színpadi produkciójukat, kiderül pénteken A Nagy Duett harmadik élő adásából, a TV2 műsorán.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget