Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Fát ültettek, parkosítottak a városi kapitányság rendőrei

2011.04.22 11:38. - Booster

A Föld Napja alkalmából kapát, ásót, gereblyét ragadtak a szolnoki rendőrök, s a kapitányság udvarát tették rendbe. Fát is ültettek, mégpedig a megyei és a városi kapitányok Szalay Ferenc polgármesterrel közösen. Csizmadia István személyében egy szolnoki törzszászlós kapta a megyeszékhely elismerését a közelgő rendőrnapi alkalmából. A stílszerűen Police márkájú karórát hagyományteremtő szándékkal ezentúl minden esztendőben szeretné átadni a város vezetője az adott évben legjobban teljesítő rendőrnek. szalayferenc.hu

Hirdetés

A Föld Napja alkalmából kapát, ásót, gereblyét ragadtak a szolnoki rendőrök, s a kapitányság udvarát tették rendbe. Fát is ültettek, mégpedig a megyei és a városi kapitányok Szalay Ferenc polgármesterrel közösen.

Csizmadia István személyében egy szolnoki törzszászlós kapta a megyeszékhely elismerését a közelgő rendőrnapi alkalmából. A stílszerűen Police márkájú karórát hagyományteremtő szándékkal ezentúl minden esztendőben szeretné átadni a város vezetője az adott évben legjobban teljesítő rendőrnek.

szalayferenc.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget