Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

Fürkész utazása 1

2011.05.06 20:07. - Booster

Tisztelt Szerkesztőség! sokat utazunk a férjemmel, együtt is, egyenként is. Hazaérkezvén elmeséljük egymásnak utiélményeink gyöngyszemeit. Így nem érhet az a sanda gondolat, hogy a  kirobbanó közlési vágytól fűtve írok Önöknek. Azért írok, mert tudom, hogy a sorok között olvasva szinesebb lesz a kép az életünkről. Üdvözlettel egyelőre névtelenül   Ha hosszan utazol és közben nem olvasol, vagy nem rázódsz el az álmosságig, látod a világot, ami egy kicsit más, mint hinnéd. Jó úton lenni. Persze úgy, hogy tudod, utad végén hazatérsz ;   Tovább . . .  

Hirdetés

Tisztelt Szerkesztőség!
sokat utazunk a férjemmel, együtt is, egyenként is. Hazaérkezvén elmeséljük egymásnak utiélményeink gyöngyszemeit. Így nem érhet az a sanda gondolat, hogy a  kirobbanó közlési vágytól fűtve írok Önöknek.
Azért írok, mert tudom, hogy a sorok között olvasva szinesebb lesz a kép az életünkről.
Üdvözlettel egyelőre névtelenül
 
Ha hosszan utazol és közben nem olvasol, vagy nem rázódsz el az álmosságig, látod a világot, ami egy kicsit más, mint hinnéd. Jó úton lenni. Persze úgy, hogy tudod, utad végén hazatérsz ;
 
 
tegnap az Andrássy úton (csődugó) elérkeztünk az Oktogonig, aholis megcsodálhattuk a legszebb fűben, a most 50ezer ft-ot érő pózban fekvő hajléktalant alig üres műanyagpalackkal a hóna alatt.
Az utcákon szinte csak túristát láttál, a fehérekről is lerítt a külföldiség, a ferdeszeműekről pedig tudtad, akik sietnek itt élnek, a lófrálókról pedig sejted, hogy japán, vagy ... (régebben tudtuk). Fényképek készültek százszám, -nos, remélem, - ha ők évek múlva visszatérnek, nem  azért nem ismernek majd erre a látványra, mert mindent lebontottak már. 
A lépésben haladó buszon életreszóló barátságokat kötöttem fiatalokkal.
Egész tegnapi utamon a segítőkészség jelenlétét éreztem.  
 
fürkész


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget