Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

NEMZETKÖZI IFJÚSÁGI FILMKÉSZÍTŐ PÁLYÁZAT

2011.05.13 10:24. -

Az európai középszintű önkormányzatokat tömörítő szervezet, az Európai Régiók Gyűlése filmkészítő pályázatot hirdetett 18-30 év közötti fiataloknak. Mivel Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzata hosszú idő óta tagja a szervezetnek, ezért megyénkből is lehet pályamunkákat beküldeni. Tovább a teljes cikkre . . .  

Hirdetés

Az európai középszintű önkormányzatokat tömörítő szervezet, az Európai Régiók Gyűlése filmkészítő pályázatot hirdetett 18-30 év közötti fiataloknak. Mivel Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzata hosszú idő óta tagja a szervezetnek, ezért megyénkből is lehet pályamunkákat beküldeni.

Tovább a teljes cikkre . . .

 

A pályázóknak egy maximum 3 perces rövidfilmben kell bemutatni, hogy milyen a fiatalok élete változó társadalmunkban. A téma kifogyhatatlan, és mindössze egy szabály van: legyél kreatív! A nyertes szerző túl azon, hogy filmje kikerül az Európai Régiók Gyűlése honlapjára és YouTube videómegosztó oldalra, részt vehet a szervezet Nyári Egyetemének programjain, melyet idén a hollandiai Flevoland tartományban rendeznek meg augusztus 22-27. között.
A kiutazás és a teljes kint tartózkodás költségét a pályázat kiírója fedezi.

További információ a pályázatról angol nyelven megtalálható a www.jnszm.hu oldalon vagy az Európai Régiók Gyűlése hivatalos oldalán (www.aer.eu).

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat hivatalos oldalán tájékoztatást kaphatnak az Európai Ifjúsági Hét régiós kezdeményezésével kapcsolatban is.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget