Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

Éjszakai verseny, avagy egy új korszak kezdete a Stunt Riding sportban

2011.06.07 09:33. -

011.06.25-én Kunmadason kerül megrendezésre az első éjszakai stunt verseny. A koncepció biztos szórakozást ígér, az éjszakai show-k hangulata megfűszerezve a versenyek izgalmával, fényekkel, füsttel, lányokkal és egy kis zenével... A verseny még a rutinos versenyzők számára is új kihívást jelent, így érthető, hogy mindenki lázasan készülődik. Ez a verseny méltó zárása lesz az egész napos „őrületnek" ami Kunmadarast jellemzi!!! Készüljön mindenki, hosszú nap lesz!!! A tavalyi év bajnokai természetesen ott lesznek az első fordulón. Tovább . . .  

Hirdetés

011.06.25-én Kunmadason kerül megrendezésre az első éjszakai stunt verseny. A koncepció biztos szórakozást ígér, az éjszakai show-k hangulata megfűszerezve a versenyek izgalmával, fényekkel, füsttel, lányokkal és egy kis zenével... A verseny még a rutinos versenyzők számára is új kihívást jelent, így érthető, hogy mindenki lázasan készülődik. Ez a verseny méltó zárása lesz az egész napos „őrületnek" ami Kunmadarast jellemzi!!! Készüljön mindenki, hosszú nap lesz!!!

A tavalyi év bajnokai természetesen ott lesznek az első fordulón.

stunt_vegh_tamas

Tovább . . .

 

Végh Tamás, a Divízió1-s kategória tavalyi bajnoka, aki tavaly három első és egy második hellyel zárta az évet gőzerővel dolgozik a trükkjei fejlesztésén azért, hogy megvédje bajnoki címét. Egy kisebb kényszerpihenőt követően nap nem telik el úgy, hogy ne gyakorolna Tomi legalább egy órát. Sok-sok motor tetején ülős- állós gyakorlat várható... Motorok terén nem történt változás a tél során, Tomi továbbra is kettő Kawasaki ZX-6R 636-t használ a versenyek és a bemutatók során.

stunt_kotel_istvan

Kötél István tavaly robbant be a versenyzés világába és rögtön az első évben le is tette a névjegyét. 100%-os teljesítményt nyújtva, négyből-négy versenyt megnyerve lett bajnok a Divízió2-es mezőnyben. Kötél eddig egy Honda CBR1000RR nyergében volt látható és a dinamika sosem hiányzott a műsorából. Idei szezontól kezdve viszont a Honda mellé csatasorba állított egy 636-os Kawasakit is, hogy a lassú technikás gyakorlatokra is ráerősítsen. További változás, hogy a szabályok értelmében mostantól a Divízió1-es versenyzőkkel kell összemérnie erejét Kötélnek.

stunt_molnar_janos

 

 

 

Molnár János volt tavaly a másik 100%-os ember. Kacsa a Stunt Riding Junior tehetségkutató és felhozó kategóriának volt az „uralkodója", nem első éve... Amire már sokan vártak az elmúlt évek során az a tavalyi évben megtörtént. Kacsa a Simson mellett elkezdett egy 636-os Kawasakit használni. Nagyon rövid idő alatt sikerült összeszoknia az „új" technikával és ezzel egy időben elkezdte a terveket szövögetni jövőjét illetően... Ebben a pillanatban sem
konkretizálódott még, hogy Jani melyik kategóriában fogja folytatni a pályafutását. Divízió2 csábító, a bajnoki esélyek miatt ugyanakkor Kacsa merészebb húzáson gondolkodik. Lehet, hogy a „középső" kategóriát kihagyva rögtön a Divízió1-ben méreti meg magát a magyar és külföldi vetélytársakkal szemben.

Kunmadarason minden kiderül!!! Június 25. !!!

Hadnagy JózsefHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget