Ma 2020. 2. 24, hétfő, Mátyás napja van.

Az EFOTT celebjátékosainak nem jött be ez a szitu

2011.06.16 14:50. - Booster

Kovács Janka  -szolnokinaplo.hu A Campus előtti téren mérkőzött meg streetball játékban az EFOTT celebcsapata és a Szolnoki Olaj KK néhány játékosa.   Tovább a teljes cikkre.. Képgalériánkat itt megtekintheti . . .  

Hirdetés

Kovács Janka  -szolnokinaplo.hu

A Campus előtti téren mérkőzött meg streetball játékban az EFOTT celebcsapata és a Szolnoki Olaj KK néhány játékosa. 

 Tovább a teljes cikkre..

Képgalériánkat itt megtekintheti . . .

 

Nos, ahogy várható volt, nem az „EFOTT-osok” győztek kosárlabdában, de kitartóan küzdöttek csak sajnos ez sem volt elég. Persze nem haragszunk ezért rájuk, hiszen július 12-16-ig fellépnek Szolnokon, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT). Három darab 7 perces fordulóban játszottak, az elsőt a celebek nyerték, a másodikat és a harmadikat az Olaj és a főiskolai kosárcsapat játékosai, a játék végeredménye 9:6 lett az Olajnak.
De kik is voltak oly vakmerőek, hogy az ország egyik legjobb kosárcsapata ellen kiálljanak? Ha a „passzívakkal” kezdjük, akkor Hajós András a bíró szerepét töltötte be majd a meccset követően ő is megcsillogtatta a labdakezelési ügyességét, míg VV. Gigi és VV. Anikó lelkesen szurkolt a mérkőzések alatt pompon lány formájában és jelen volt még Király L. Norbi, az X-Fakotorból ismert énekes. Az „aktív” résztvevők között volt Kiss Ádám humorista, Fluor Tomi, a Carbonfools zenekar egy tagja, és Subbass Szabi.

Tehát nem jött be ez a szitu az EFOTT csapatának, de nagyon szívesen várjuk őket alig egy hónap múlva, hogy az ő dalaikra mulathassunk.

 Képgalériánkat itt megtekintheti!

 

Kovács Janka Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget