Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

Aranypart

2011.06.30 10:55. - Booster

Buli a Balatonon, cenzúra nélkül! Idén ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a VIASAT3. Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont, ahol 8 fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna. Tovább. . .

Hirdetés

Buli a Balatonon, cenzúra nélkül!

Idén ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a VIASAT3. Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont, ahol 8 fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna.

Tovább. . .

 

„Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!” – mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója.

Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget