Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Gönczi Gábor édesapja Kovács Katival randizik

2011.06.30 11:17. -

Fia koncertjén kerül sor a nagy találkozásra. Gönczi Gábor apukája évtizedeken át várt arra, hogy találkozhasson ifjúkori bálványával, Kovács Katival. A nagy pillanatra azonban eddig soha nem került sor. Idén Szolnokon viszont beteljesül a régi álom: Gábor a legendás énekesnővel lép színpadra az EFOTT-on, akit be is mutat édesapjának. Tovább . .  

Hirdetés

Fia koncertjén kerül sor a nagy találkozásra.

Gönczi Gábor apukája évtizedeken át várt arra, hogy találkozhasson ifjúkori bálványával, Kovács Katival. A nagy pillanatra azonban eddig soha nem került sor. Idén Szolnokon viszont beteljesül a régi álom: Gábor a legendás énekesnővel lép színpadra az EFOTT-on, akit be is mutat édesapjának.

Tovább . .

 

Kevesen tudják, hogy Gönczi Gábor édesapja annak idején a Ki Mit Tud?-on harmadik helyezést ért el a Volvo együttessel, amelynek énekese volt. Az RTL Klub sztárjának apukája már akkor rajongott Kovács Katiért, akinek szintén a híres verseny indította el a karrierjét. A két énekes azonban soha nem találkozott egymással. A nagy pillanatra az idei EFOTT 0. napján kerül sor, amikor Gábor és a Smile Rock Circus Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluor Tomival, Vastag Csabával, Király L. Norbival, és az Animal Cannibals-szal együtt lép fel a djuice U26 színpadán. „Az idei EFOTT történelmi jelentőséggel bír. Egyrészt mert igazi kuriózummal készülünk a legnagyobb hallgatói bulira. Egy világsztárral és a hazai zenei élet olyan kiválóságaival adunk közös örömkoncertet, mint Kovács Kati. Másrészt végre összehozhatom a nagy találkozást édesapám, és egykori nagy kedvence, Kovács Kati között.– árulta el a Fókusz műsorvezetője, akire nagyon büszke édesapja.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget