Ma 2018. 9. 24, hétfő, Gellért napja van.

Hamarosan befejeződik a szolnoki Jósika úti Pitypang óvoda bővítése és felújítása

2011.07.07 15:40. - Booster

A Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Pitypang óvoda fejlesztése az egyedi energiatakarékos, korszerű műszaki megoldásokat és a komplex akadálymentesítést tartalmazó műszaki tartalmak megvalósítását jelenti. A közel 290 millió forintos beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekek korszerű, jól felszerelt, esztétikus környezetben lehessenek boldog óvodások. Tovább . . .  

Hirdetés

A Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Pitypang óvoda fejlesztése az egyedi energiatakarékos, korszerű műszaki megoldásokat és a komplex akadálymentesítést tartalmazó műszaki tartalmak megvalósítását jelenti. A közel 290 millió forintos beruházás hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekek korszerű, jól felszerelt, esztétikus környezetben lehessenek boldog óvodások.

Tovább . . .

 

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata által benyújtott, A Jósika úti Pitypang óvoda fejlesztése című, ÉAOP-4.1.1/2/2F-2f-2009-0008 számú projektje 258.447.887 Ft összegű támogatást nyert az Észak-alföldi Operatív Program ÉAOP-2008-4.1.1/2/2F-2f Oktatási-nevelési intézmények fejlesztése konstrukció keretében.

A közeljövőben befejeződő projekt kiemelt célkitűzése az épület felújítása és bővítése. Megvalósult az épület komplex akadálymentesítése. A külső nyílászárókat és acélajtókat fokozott hőszigetelésű műanyag nyílászárók váltották fel. A létesítmény elektromos- és fűtési rendszere is megújult. Új hideg- és melegburkolatok kerültek kialakításra, továbbá a teljes homlokzati felület hőszigetelő réteget kapott.

Az épület alapterülete a lapos tetőre történő ráépítéssel kibővült, amelynek eredményeként, lehetővé vált további 50 gyermek óvodai elhelyezése.

A projekt keretén belül megtörténik az épülethez tartozó játszóudvar, mint tanulási tér korszerűsítése, valamint a szabványoknak megfelelő komplett játszóudvar kialakítása. Az udvar rekonstrukciója során kertépítés, udvari játszóeszközök, illetve az épületen kívüli terület vagyonvédelmi megfigyelési rendszerének kiépítése is megvalósul.

Mintegy 40 millió forint értékben gazdagodik az óvoda eszközparkja: oktatási-nevelési eszközök, beépített udvari játszóeszközök, bútorok, berendezések, háztartási gépek segítik elő a megújult környezetben az élménygazdag óvodai életet.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.09.19. 37.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget