Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Felturbózott fesztiválélmények az EFOTT-on

2011.07.08 10:28. - Booster

Szokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd, amelyet a belépésnél kapnak meg. Ezek mellett július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra.   Tovább . . .        

Hirdetés

Szokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd, amelyet a belépésnél kapnak meg. Ezek mellett július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra.

 

Tovább . . .

 

 

 

 

A djuice és az EFOTT három évre szóló együttműködésről állapodott meg idén. Ha egy mobilmárka fesztivál-jelenlétre adja a fejét, mi sem természetesebb, mint megfelelő térerőt és megbízható online kapcsolatot biztosítani a fesztiválozóknak. Így tesz a djuice is. Az EFOTT területén hűs kőépületben alakítja ki az internetbázist, ahol 30 db online számítógép várja a résztvevőket, emellett itt kap helyet a szabadon használható, biztonságos telefontöltő állomás is. A szolgáltatások természetesen díjmentesen érhetőek el a fesztivállátogatók számára. A djuice zsebpénzbarát ajánlatokkal támogatja a már meglévő és a helyszínen előfizetővé váló fesztiválozókat. A fesztivál előtti időszakban a márka myLife programjának tagjai akár 4 db félárú napijegyet is vásárolhatnak a fesztiválra. A fesztivál helyszínén a djuice által kibocsátott kedvezménykarszalaghoz lehet hozzájutni egy mobilos életvitelhez köthető aktivitást követően. A korlátozott számban elérhető karszalag exkluzív kedvezményekre jogosítja és előnyökhöz juttatja a djuice-os fiatalokat, legyen az grátisz italfogyasztás, VIP tribün belépő, riksa túra Szolnok belvárosában vagy „Tejjel kifli” reggeli a megfáradt fesztiválozóknak. További fesztiváljóság, hogy az internetbázison a djuice előfizetői számára külön számítógépeket tartanak fenn, így a djuice-osoknak egyszerűbb dolguk lesz teltház esetén is. Ezek az extrák a djuice kedvezménykarszalag kuponjainak felhasználásával, vagy a karszalag felmutatásával külön díj nélkül érhetőek el. Az idei év során az U26 djuice clubshop-ban már nagy sikert aratott, fiatalok fejlődését és tehetségét támogató programok is helyet kapnak a fesztiválon. A tanév végéig kéthetente megrendezendő, paprikás vitákat és komoly érveléseket kiváltó U26 Vitaszínház, valamint a fiatalok videó-írásbeliségének fejlesztését célzó U26 Média Workshop hasznos időtöltést ígér az EFOTT-on is, július 16-án, szombaton az U26 Bárnál.

A djuice U26 színpadán a szervezőkkel közösen lebonyolított tehetségkutató programba bejutott, még ismeretlennek számító, feltörekvő bandák kapnak helyet. A tehetségkutatóba be nem jutott zenekarok évközben Budapesten az U26 Clubshop-ban léphetnek fel. A tehetségkutató végeredményeként a szervezők kihirdetik az Év Egyetemi Zenekarát.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget