Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Ma megnyitotta kapuit az EFOTT!

2011.07.12 15:11. - Booster

Egy hét csak szabadon Szolnokon Több mint háromszáz fellépővel és nyolc helyszínnel várja ma délutántól a fesztiválozókat Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 14:00 órától nyitja kapuit. A 0. napon olyan sztárok lépnek színpadra, mint a világhírű Haddaway-jel kiegészült Smile Rock Circus vagy Ganxsta Zolee és a Kartel. Tovább . . .  

Hirdetés

Egy hét csak szabadon Szolnokon

Több mint háromszáz fellépővel és nyolc helyszínnel várja ma délutántól a fesztiválozókat Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 14:00 órától nyitja kapuit. A 0. napon olyan sztárok lépnek színpadra, mint a világhírű Haddaway-jel kiegészült Smile Rock Circus vagy Ganxsta Zolee és a Kartel.

Tovább . . .

 

Ma délután benépesül a szolnoki Tiszaliget, megtelik sátorral a Turisztikai és Szabadidő Központ, megnyílik hazánk legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT. Az őrület már ma, azaz a 0. napon elkezdődik Gönczi Gáborék show-jával. A Smile Rock Circus egy igazi világsztárral és a hazai zenei élet nagyágyúival lép fel. A djuice U26 színpadán megfordul ma a „What is Love” örökifjú előadója, Haddaway, továbbá Kovács Kati, Fluor Tomi, Vastag Csaba, Király L. Norbi és az Animal Cannibals. Az estét a továbbiakban Ganxsta Zolee és a Kartel pörgeti fel.  A további napokona legnagyobb hazai előadók lépnek fel, csak néhány név a teljesség igénye nélkül: Quimby, Tankcsapda, Republic, Kiscsillag, Ladánybene 27, Vad Fruttik és a Mystery Gang. Ráadásként pedig egy igazi világsztár, az angol Apollo 440 is a „húrok közé csap.” A Szolnokra való lejutást a MÁV megerősített vonalakkal segíti, a vasútállomásról pedig buszjáratok indulnak a tiszaligeti helyszín felé. Az első naptól a Liget Termálstrand és élményfürdő is várja a hűsölni vágyó fesztiválozókat, a vendéglátó egységekben pedig hallgatóbarát árakkal készülnek. A rendezvény főtámogatója, a djuice is külön programokkal: tehetségkutató versennyel, csocsóbajnoksággal, U26 Vitaszínházzal és média workshop-pal készül.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget