Ma 2019. 6. 25, kedd, Vilmos napja van.

Baleset Szolnok belterületén a Templom úton

2011.07.29 08:55. - Booster

Baleset Szolnok belterületén a Templom úton a gyalogos átkelőhely magasságában. Egy Skoda személygépkocsi egy másik jármű előzésébe kezdett, amikor ismeretlen ok miatt a vezető elvesztette uralmát a járműve felett és megpördül, majd egy fának csapódott és a tetején állt meg. A Skodában 2 személy tartózkodott , sérülések fokáról nem tudunk még. A helyszínelés és mentés idejére félpályás rendőri irányítás mellett halad a forgalom. A Szolnok belterületén a Templom úton történt balesetben a gépkocsiban utazók könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrségi helyszínelés befejeződött, zavartalanul megy a közlekedés. Nagyobb képért klikk ide  

Hirdetés

Baleset Szolnok belterületén a Templom úton a gyalogos átkelőhely magasságában. Egy Skoda személygépkocsi egy másik jármű előzésébe kezdett, amikor ismeretlen ok miatt a vezető elvesztette uralmát a járműve felett és megpördül, majd egy fának csapódott és a tetején állt meg. A Skodában 2 személy tartózkodott , sérülések fokáról nem tudunk még. A helyszínelés és mentés idejére félpályás rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

A Szolnok belterületén a Templom úton történt balesetben a gépkocsiban utazók könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrségi helyszínelés befejeződött, zavartalanul megy a közlekedés.

Nagyobb képért klikk ide

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.06.19.
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget