Ma 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van.

Orosz Zoltán: parázs helyzetben indulnak a magyar békefenntartók Koszovóba

2011.08.02 12:13. - Booster

Szolnok  - A közelmúlt parázs eseményei azt bizonyították, hogy nincs még teljes béke a koszovói térségben, olyan ellentétek feszülnek nemzetek, népcsoportok között, amelyeket csak NATO-békefenntartók jelenlétével lehet kezelni - mondta Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökhelyettese a Magyar Honvédség koszovói KFOR alakulatához 5. váltásként induló katonák búcsúztató ünnepségén kedden, Szolnokon. Tovább . . .  

Hirdetés

Szolnok  - A közelmúlt parázs eseményei azt bizonyították, hogy nincs még teljes béke a koszovói térségben, olyan ellentétek feszülnek nemzetek, népcsoportok között, amelyeket csak NATO-békefenntartók jelenlétével lehet kezelni - mondta Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökhelyettese a Magyar Honvédség koszovói KFOR alakulatához 5. váltásként induló katonák búcsúztató ünnepségén kedden, Szolnokon.

Tovább . . .

 

    A délszláv válság idején zajlott polgárháborúban történt borzalmakra a második világháború óta nem volt példa Európában, a kapott sebek nehezen gyógyulnak, de ezeket gyógyítani kell, amely az önök feladata lesz - fogalmazott a szolnoki helikopterbázis alakuló terén felsorakozott kétszázhúsz terepszínű egyenruhás előtt a tábornok. MTI

Fotó: Bugány JánosHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget