Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

Viharral szűnik a forróság

2011.08.26 07:13. - Booster

. . . de csak lassan mérséklődik a meleg Szombaton eleinte derült lesz az idő, majd pusztító szélrohamokat és felhőszakadást követően megkezdődik a felfrissülés. Tovább . . .    

Hirdetés

. . . de csak lassan mérséklődik a meleg

Szombaton eleinte derült lesz az idő, majd pusztító szélrohamokat és felhőszakadást követően megkezdődik a felfrissülés.

Tovább . . .

 

 

A köpönyeg.hu jelentése szerint pénteken folytatódik a forróság: 33 és 40 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet, reggelre is csak 20 fok köré süllyed a hőmérséklet. Megélénkül, néhol megerősödik a déli, délkeleti szél. Csapadék nem lesz.Szombaton eleinte marad a derült időjárás, majd a Dunántúlon délutántól-estétől egyre magasabbra törhetnek a gomolyfelhők, és főleg a Nyugat, Délnyugat-Dunántúlon heves zivatarok is kialakulhatnak, pusztító szélrohamokkal, jégesővel, felhőszakadással. Eleinte a délkeleti, majd estétől az északnyugati szél erősödhet meg. Megkezdődik a felfrissülés.Vasárnap eleinte még kialakulhat zápor, zivatar, majd csökken a felhőzet. A kezdetben még erős északnyugati szél estére mérséklődik. A délutáni órák hőmérséklete 24 és 31 fok között alakulhat.

A jövő héten nem lesz hőség, de kellemes nyárvégi melegre van kilátás.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget