Ma 2019. 2. 19, kedd, Zsuzsanna napja van.

Szolnokra érkezett az EXIT cirkusz

2011.08.30 10:34. - Booster

A színház szlogenje: Kijárat a hétköznapokból. Felültünk az éppen soros járatra és két óra hosszára tényleg kiléphettünk a mindennapokból. Élménybeszámoló egy rajongó látogató tollából:     Tovább . . .    

Hirdetés

A színház szlogenje: Kijárat a hétköznapokból.

Felültünk az éppen soros járatra és két óra hosszára tényleg kiléphettünk a mindennapokból.

Élménybeszámoló egy rajongó látogató tollából:
Cegléden az Exit Cirkusz
 
 
 
 

 

Csöppet sem túlzás, valóban világszínvonalú előadást fog látni Szolnokon a nagyérdemű.

 A műsort akrobata előadás nyitotja, láthattunk továbbá hulahoppkarikás produkciót, légtornászokat karikával a levegőben, a porondon szalagos mutatványokat, revütáncos műsorokat. A bohócok nemcsak a gyerekek kedvencei lesznek, hanem a felnőtteket is őszinte kacagásra ösztönözik. Az idomított majmok hamar a szívünkbe lopják majd magukat.

Egyik ámulatból a másikba esünk, a szünetig igen csak piros lesz a tenyerünk a tapsoktól. A bűvész nagyon csalafinta, egyszer ámulunk, aztán kacagunk.

A

 

 

 . . .  de Mitől is másabb ez a cirkusz, mint a többi?

Az idomított kiskutyák bámulatosak! Szinte nem is hisz az ember a szemének, mikre képesek ezek az apró állatok. A selyemszalagos, gurtnis, karikás, hálós légibalettesek gyakorlatilag meghazuttolják a fizika törvényeit. Felsorolni is lehetetlen, milyen sok csodálatos mutatványt hoz Pikard Vilmos társulata városunkba. Aki részese lesz az előadásnak, annak mindez egy életre szóló élmény. Az előadás minden percét átjárt az előadók részéről a profizmus, egy könnyed báj, és nem utolsó sorban a humor, amire csak a nagyok képesek. A művészek végtelenül kedvesek, pillanatok alatt szívünkbe zárhatjuk őket. Már az első találkozásnál érezhető volt, hogy amit bemutatnak nekünk, azt szívből teszik, értünk, nézőkért.

 

 

Fásult, rohanó hétköznapjainkból elrepülhettünk az Exit Cirkuszszínház járatán a világ körül. Bejárhattuk lelkünk elrejtett bugyrait, a felnőttek gyerekek lehetnek, a gyerekek pedig felnőttes csodákat láthatnak.

Aki nem hiszi, járjon utána! A cirkuszszínház  vasárnapig városunkban állomásozik és várja a feltöltődni, kikapcsolódni vágyó közönséget.
 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.13. 6.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget