Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Szolnoki óvodában segítettek a Tesco önkéntesei

2011.09.01 22:12. - Booster

12 önkéntes munkavállaló összesen 48 órában végzett önkéntes munkát A szolnoki hipermarket dolgozói is csatlakoztak a Tesco vállalati önkéntes programjához, mellyel a vállalat célja, hogy felelős szomszédként, munkatársai bevonásával tevékenyen részt vegyen a város megszépítésében, az élhetőbb környezet megteremtésében. Az önkéntes munkavállalók augusztus 13-án, szombaton a Kacsa úti Óvoda szebbé tételében segítettek. Tovább . . .    

Hirdetés

12 önkéntes munkavállaló összesen 48 órában végzett önkéntes munkát

A szolnoki hipermarket dolgozói is csatlakoztak a Tesco vállalati önkéntes programjához, mellyel a vállalat célja, hogy felelős szomszédként, munkatársai bevonásával tevékenyen részt vegyen a város megszépítésében, az élhetőbb környezet megteremtésében. Az önkéntes munkavállalók augusztus 13-án, szombaton a Kacsa úti Óvoda szebbé tételében segítettek.

Tovább . . .

 

 

A Tesco vállalati felelősségvállalásának egyik fontos eleme, hogy jó kapcsolatot alakítson ki azokkal a helyi közösségekkel, amelyekben áruházai révén jelen van. Célja, hogy az emberek a Tescóra a mindennapjaik szerves részeként, a közösség aktív tagjaként tekintsenek ezeken a településeken. Ennek érdekében az áruházlánc több kezdeményezést is elindított, többek között bevezette a rendszeres önkéntes munka gyakorlatát. 2009 júniusában Mohácson az egyik kerékpárút belvárosi szakaszának rendbetételével indult el a vállalati önkéntes program. A lelkes fogadtatásnak és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően 2010-ben újabb településeken végeztek önkéntes munkát a Tesco munkavállalói. 2011-ben Szolnok is bekapcsolódott a programba. A szolnoki áruház 12 lelkes önkéntese nem csupán a Tesco csapatépítő kezdeményezését fogadta örömmel, de külön lelkesítette őket az is, hogy egy helyi törekvés keretében mindezt városukért tehetik. Augusztus 13-án, szombaton összesen 48 órában a Kacsa úti Óvoda kültéri fajátékait festették le. Amennyiben a jövőben lesz rá lehetőség, az áruház önkéntesei szívesen folytatják majd a kezdeményezést az óvodában.  

„Szolnoki kollégáimmal együtt örülünk, hogy segíthettünk, hogy tehettünk valamennyit azért, hogy szebbé, élhetőbbé váljon az óvoda. Továbbra is célunk, hogy olyan önkéntes programokat valósítsunk meg, amelyek valódi segítséget nyújtanak a közösségeknek, amelyeknek mi is tagjai vagyunk. Szeretnénk élő, tartalmas kapcsolatokat kialakítani, együtt épülni és építeni. Ezért is folytatjuk tovább az elkezdett munkát, a jövőben további településekre terjesztjük ki önkéntes programunkat” – mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget