Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

SZER-TELEN DÉLUTÁN

2011.09.30 22:05. -

Szer-telenül is lehetünk szertelenek! Nincs szükségünk tudatmódosító szerekre ahhoz, hogy tudjunk örülni, hogy tudjunk játékosan, bohókásan eltölteni – közösségben - egymással egy délutánt. Tovább . . .    


Szer-telenül is lehetünk szertelenek! Nincs szükségünk tudatmódosító szerekre ahhoz, hogy tudjunk örülni, hogy tudjunk játékosan, bohókásan eltölteni – közösségben - egymással egy délutánt.

Tovább . . .

 

 

Ez volt a mottója annak a programnak, amelyet a Szolnoki Rendőrkapitányság és a Szer-telen Ifjúsági Ház szervezett csütörtökön középiskolás diákoknak az Ifjúsági HázBatthyányi úti épületében. Ezzel a délutánnal egy újabb állomásához érkezett a Szolnoki Rendőrkapitányság Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatával 2005-ben közösen indított Biztonságos szórakozóhelyek programja. A város az elmúlt évek során az oktatás, az egészségügy, a szociális ellátás, a kínálatcsökkentés, a média, az egyházak és civil szervezetek, továbbá a kultúra és sport adta lehetőségek kihasználásával igyekezett a drogproblémát kezelhető szinten tartani, az elfogadott városi stratégia és az annak megvalósulását segítő cselekvési tervek mentén.

A csütörtöki programban többek közöttbemutatkoztak a Kábítószer Egyeztető Fórum tagjai, egy olyan szakmai munkacsoport, amely munkájával igyekszik összhangot teremteni a drogprobléma visszaszorításában. A diákok meghallgathatták egy volt szenvedélybeteg alkoholizmus és dohányzás rabságából való megszabadulását. Lehetett csapatban indulni csocsó, asztalitenisz, és biliárd versenyen. Ezen kívül orvossal beszélgethettek a középiskolások a drogokról. A közös vacsora elfogyasztása után a díjak kerültek átadásra, és az est zárásaként a témába vágó rövidfilmeket nézhettek az érdeklődő fiatalok.    Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget