Ma 2020. 8. 3, hétfő, Hermina napja van.

Szolnoki frekvenciára is lehet pályázni

2011.09.30 21:58. -

Két budapesti és tíz vidéki rádiós frekvencia pályázatát véglegesítette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Többek között székesfehérvári, szolnoki és debreceni frekvenciákra lehet majd pályázni, de a korábban a Roxy Rádió által használt 96,4 MHz-es budapesti sávra is várják a jelentkezőket. Tovább  . . .    


radiost

Két budapesti és tíz vidéki rádiós frekvencia pályázatát véglegesítette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Többek között székesfehérvári, szolnoki és debreceni frekvenciákra lehet majd pályázni, de a korábban a Roxy Rádió által használt 96,4 MHz-es budapesti sávra is várják a jelentkezőket.

Tovább  . . .

 

 

A korábban a Roxy Rádió által használt frekvenciát 52 millió 160 ezer forintos médiaszolgáltatási alapdíjjal hirdette meg a Médiatanács. A frekvenciát elnyerő rádió mintegy 1,7 millió lakost érhet majd el. De másfélmillió lakoshoz juthat el a másik budapesti, 92,9 MHz-es frekvenciát elnyerő pályázó is, ennek az alapdíja 46 millió 320 ezer forint. Vidéken derecskei, jászberényi, székesfehérvári, szolnoki, kiskunmajsai, tatabányai, tiszakécskei, orosházi, pápai és debreceni rádiós frekvenciákra lehet pályázni. A pályázati felhívások már elérhetők a Médiatanács internetes oldalán. A pályázati ajánlatot a pályázati felhívások közzétételétől számított 40. napon, azaz 2011. november 8-án, kedden, 10.00 óra és 13.00 óra között lehet benyújtani a hatóság székhelyén.

www.mmonline.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.29 (29. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget