Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Fidesz-javaslat: Vegyék el Horn Gyula nyugdíját!

2011.10.16 08:55. - Booster

Még a Fideszben sem tudják, hány embert érintene Wittner Mária javaslata, amely megvonná a pártállami rendszer vezetőinek nyugdíját.


Ugrik Horn Gyula és Biszku Béla nyugdíja? Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője javaslatot tett arra, hogy a frakció dolgozzon ki egy olyan jogszabályt, amely megvonná a pártállami vezetők járandóságát. Hogy ez pontosan miként lehetséges és mennyi embert érintene, azt nem tudni - olvasható a Bors cikkében.

– Maga szerint igazságos, hogy 600 ezres nyugdíjat kapnak a kommunista vezetők, miközben az áldozatok meg alig valamit? – tette fel a kérdést a Bors munkatársának Wittner Mária, miközben arról faggatták, hogy miként lehetséges megvalósítani javaslatát.

– Részleteket egyelőre nem tudok mondani, hétfőn először az emberjogi bizottságnál tárgyaljuk meg az ügyet, utána visszük a frakció elé. A terv az, hogy teljesen megvonjuk a vezetők nyugdíját, majd a pénzt szétosztjuk az 56-os megtorlások áldozatai között – mondta a képviselő. Hogy pontosan hány emberről van szó, azt maga Wittner Mária sem tudta.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget