Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Csoportgyőztes a Szolnok a férfi vízilabda Európa-kupában

2011.10.17 10:32. - Lakatos Éva

A legjobb16 közé jutásért zajló küzdelmek franciaországi állomásán második meccsét is megnyerte a Szolnok, amely a házigazda nizzai együttest verte meg két góllal a szombat esti összecsapáson. A budapesti tornán a Honvéd legyőzte az orosz Sturmot, így gyakorlatilag már ő is az első helyen továbbjutónak tekinthető háromcsapatos csoportjából.


 

A háromcsapatos nizzai torna második napján a Tisza-partiak, miután pénteken 9––5-re simán legyőzték az olasz Savonát, a vendéglátókkal szemben sem voltak udvariasak. Amint azt Mohi Zoltán klubelnök az MTI-nek elmondta, a csoportelsőség megszerzéséért, ennélfogva az újabb győzelemért szálltak vízbe a Nice ellen, s az akaraterővel párosuló jó játéknak köszönhetően meg is született az újabb siker.

Jellemző a szolnokiak kiváló teljesítményére, hogy a harmadik negyedben már ötgólosra duzzadt az előnyük. Igaz, a befejező játékrészben a különbség kéttalálatnyira apadt –– az elnök szerint a tetemes vezetés birtokában tudat alatt kiengedett a csapat ––, nem volt kérdéses, hogy melyik pólós társaság a jobb.

A két győzelemmel – függetlenül a vasárnapi Nice–Savona összecsapástól – már megnyerte a tornát, és csoportelsőként kedvezőbb pozícióból várhatja a nyolcaddöntő október 16-i sorsolását a Szolnok.

 

 

Forrás: MTIHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget