Ma 2019. 4. 22, hétfő, Csilla napja van.

Az iskolában lopták meg a diákot

2011.10.18 14:46. -

Hétfőn egy tiszaföldvári általános iskola folyosóján, a kabátjában hagyta mobiltelefonját az egyik diák – tájékoztatta honlapunkat Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hirdetés

Nem sokkal később a telefonjának hűlt helyét találta a gyermek. A készülék értéke 40.000 Ft.

 
További kék híreink:
 
Az egyik szolnoki menetrendszerinti autóbuszon megloptak egy idős asszonyt. Az ismeretlen elkövető a sértett táskájából észrevétlenül kiemelte annak iratait, lakáskulcsát és készpénzét is.
 
Az egyik társasház lépcsőházában egy oszlophoz lakatolt kerékpárt tulajdonítottak el Szolnokon. A kerékpár értéke 60.000 Ft. Az elkövető a lépcsőház bejárati ajtajának befeszítésével további 50.000 Ft kárt okozott a lakóközösségnek.
 
Szolnok belvárosában egy másik lépcsőházban is tolvaj járt. Ott a lépcsőkorláthoz lakatolt 170.000 Ft-ot érő kerékpárt tulajdonította el.
 
Október 11. - október 17. közötti időben eltulajdonítottak egy Golf II. személygépkocsit a Szolnok, Czakó E. út 16. szám elől. A rendőrség elrendelte a 200.000 Ft-ot érő jármű körözését.
 
A rendőrség felhívja a szülők figyelmét:
 
Gyermekeink vigyázzanak értékeikre! Sajnos az elmúlt évek adatai és tapasztalatai azt mutatják, hogy több mobiltelefon lopás történik az iskolákban. A besurranó tolvajok mellett sokszor maguk a diákok lopják el egymástól értékeiket. Mindezek mellett az iskola épületén kívül is eltulajdoníthatják a készülékeket gyermekeinktől.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Irányár Megyei Hirdető 2019.04.17. 15.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget