Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Végre elfogták a jászladányi szatírt!

2011.10.21 15:09. - Lakatos Éva

Jászladány - Hirtelen valaki megfogta a kisfia cipőjét éppen bekötő fiatal nő fenekét. Egy egykori polgárőrnek köszönhető, hogy nem történt végzetes támadás Jászladányban.


 

Jászladányban hetek óta suttognak egy nőket és gyereklányokat megtámadó szatírról. Nemrég egy ötödikes kislányt próbált a perverz férfi berángatni egy bódé mögé. Esztike azonban a filmekből emlékezett, hol kell megrúgni a bácsikat, hogy fájjon. Így is tett a 20 év körüli férfi lábai közé rúgott és az összeesett, így el tudott menekülni.

Most egy kisgyermekeivel az utcán hazafelé igyekvő, 20 éves anyát támadott meg a fiatalember, aki azonban most már nem ismeretlen, mivel egy polgárőr elfogta.

- Bár a faluban mindenki tudja, ki az elszenvedője a támadásnak, azért kérném, a nevemet változtassák meg  - kérte az esetről beszámoló, a cikkben Barbaraként említett nő. - Kisebbik  gyermekemet babakocsiban tolva, két és fél éves kisfiamat kézen fogva sétálunk hazafelé. - Kikötődött a gyerek cipőfűzője, lehajoltam bekötni. Egyszer csak azt érzem, hogy valaki durván megfogja a fenekem.

A nő persze kiabált, ezt hallotta meg Földvári László, egykori polgárőr, aki éppen arrafelé autózott. Odament a megtámadott nőhöz, mire a fiatalember elszaladt. László továbbment, de egy megérzés miatt visszafordult, s kiderült, jól tette: a fiatalember ugyanis visszament a nőhöz és síró gyerekei szeme láttára meg akarta erőszakolni. A volt polgárőr elrántotta a nőtől, de újra elszaladt. Csakhogy felismerték.

- A múlt héten az egyik fiatal kolléganőmet zaklatta nagyon durván, alig tudtuk kidobni. Nem tettünk feljelentést, pedig úgy tűnik, kellett volna - mondta a falu központjában található kisbolt vezetője.

Forrás: www.blikk.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget