Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

Váratlan fordulat állt be Damu Roland ügyében

2011.10.27 13:16. -

Damu Roland édesapja, Damu Rudolf beperelte a fiát elítélő bírónőt, mert szerinte etikátlan volt.


Újabb váratlan fordulat következett be Damu Roland ügyében, a Blikk információi szerint ugyanis a színész édesapja, Damu Rudolf a közelmúltban beperelte Szabó Noémi bírónőt, aki fiát első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

 
Mint ismeretes, a Jóban Rosszban egykori sztárját 2010 novemberében tartóztatta le a rendőrség, miután exbarátnője, Palácsik Tímea feljelentést tett ellene egy dulakodást követően.
 
"A bírónő etikátlan volt"
 
A bíróság első fokon végül hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélte erőszakos közösülés, kétrendbeli személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés vádjában - ám ezt Damu Roland igazságtalannak tartja.
 
Édesapja most azért döntött úgy, hogy beperli Szabó Noémit, mert véleménye szerint a bírónő etikátlan volt, szolgálati titkokat sértett meg, amikor a Frizbiben néhány héttel ezelőtt nyilvánosan beszélt a tárgyalásról.
 
Damu Rudolf egyébként hisz fia ártatlanságában, a legnagyobb figyelem pedig továbbra is az utolsó szakértői véleményt övezi, amely állítólag cáfolja a 38 éves színész ellen felhozott vádakat.
 
Magyar sztárok összetűzésben a törvénnyel
 
Nem Damu Roland az egyetlen magyar híresség, aki az elmúlt évek során összeütközésbe került a törvénnyel. Nézd meg óriás képgalériánkat, amiből megtudhatod, milyen rendőrségi ügyei voltak a magyar sztároknak.
 
Forrás: Femina.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget