Ma 2020. 2. 24, hétfő, Mátyás napja van.

Vitte a pénzt, de „ajándékot” is hagyott

2011.10.28 11:14. -

Csütörtökön kora délután egy hölgy bevásárlást követően éppen be akart pakolni kocsijába Szolnokon, amikor egy férfi lépett oda hozzá és útbaigazítást kért Budapest felé – tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Az útbaigazítást követően az ismeretlen férfi hosszasan hálálkodott, majd a sértett autójába több garnitúra ágyneműt, valamint egy kézi masszírozó gépet bepakolt. Az asszony ez ellen szóval tiltakozott, de a személy tovább erőszakoskodott, valamint pár ezer forintot kért volna cserébe a holmikért. A sértett elővette pénztárcáját, amikor az idegen hirtelen a pénztárcába nyúlt és kiemelte a benne lévő több tízezer forintot, majd az autójához sietett és elhajtott.

További kék hírek:

Egy ismeretlen férfi egyszerűen besétált az egyik szolnoki általános iskola osztálytermébe és kihasználva, hogy a tanteremben nem tartózkodott tanár a 9 éves gyerekek szeme láttára a tanárnő táskájából kiemelte pénztárcáját, majd távozott. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A helyi körzeti megbízott egy 25 éves nagykörűi férfit ellenőrzés alá vont, aki egy kerti traktorral nyárfát szállított. Az elszámoltatás során hamar kiderült, hogy a kb. 25 mázsa fát az ún. Tóalja dűlőben lévő nyárfaerdőből tulajdonította el. Az elkövetőt előállították a rendőrségre és gyanúsítottként hallgatták ki lopás elkövetése miatt.

Még múlt héten loptak el a jászberényi Jásztelki útról egy Suzuki Ignis típusú gépkocsit, melynek értéke 1 millió forint. A gépkocsi körözését a bejelentést követően azonnal elrendelték. 

Egy 56 éves, kunmadarasi férfi még szeptemberben egyezett meg két férfival, hogy redőnyöket szerelnek fel lakásának ablakaira. Ki is fizette az előlegként megbeszélt 50.000 forintot, azonban a „mesteremberek” azóta sem végezték el a munkát, a megadott elérhetőségeiken pedig hiába keresi őket. Ugyanígy járt egy asszony is, őt 60.000 forinttal károsította meg a két idegen.

Csütörtökön este lopta ki egy ismeretlen tolvaj a karcagi ház udvaráról a két éves németjuhász szuka kutyust, melynek értéke kb. 35.000 Ft.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon egy súlyos személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget