Ma 2020. 2. 29, szombat, napja van.

2012-es Harley-Davidson modellek

2011.11.01 09:17. - Booster

A Harley-Davidson még nagyobb teljesítményt ígér 2012-re, hiszen az összes Softail és Túra modell megkapta a Twin Cam 103 blokkot, emellett két teljesen új modell is bemutatkozik.


A V-Rod 10. jubileumi kiadásával tiszteleg a nagy teljesítményű motor előtt, a Dyna Switchback átalakítható külsejével, leszerelhető szélvédőjével és túradobozaival hívja fel magára a figyelmet, míg a Night Rod Special átdolgozott külsőt és továbbfejlesztett üléspozíciót kapott 2012-re. A Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modelljei közül az új, limitált darabszámban kapható CVO Road Glide Custom emelkedik ki, amely nagy teljesítményű túrázásra alkalmas.

A Harley-Davidson-nál hisznek abban, hogy minden eladott motor egyéniséggé válhat. Ebben segít az új H-D1 átalakító rendszer a tulajdonosoknak. A H-D1 rendszerben megtalálható az eredeti Harley kiegészítőket és extrákat tartalmazó lista nyomtatott és online formában, valamint a Fit Shop rendszer és a Harley-Davidson kereskedők átalakítási tanácsai. A H-D1 rendszer számtalan variációt kínál a sebesség szerelmesei számára, hogy mindenki megtalálja a motorjához illő, hozzávaló, stílusos és akár teljesítmény növelő kiegészítőjét.

A Harley-Davidson európai-, közép-keleti- és afrikai régióinak kínálata 2012-ben 29 modellre bővül, amelyek mindegyike generációkon átívelő tapasztalattal és a motorozásba vetett, sosem múló hittel készült.

Minden 2012-es Túra és Softail modell Twin Cam 103 blokkal felszerelt, a Blackline-t kivéve. Ez a motor 134 Nm nyomatékot ad le és körülbelül 6 százalékkal többet mint az előző Twin Cam 96-os blokk. A Twin Cam 103-as blokk speciális hajtókarral és automatikus dekompresszor rendszerrel szerelt, amelynek jelzése az oldal- és gyújtásdeklin, továbbá a légszűrőn is megtalálható. A Night Rod Special újításai közé tartozik a hátsó sárvédő, a könnyebb kerekek, az átdolgozott futómű és az átalakított ergonómia. A Harley-Davidson idén ünnepli a V-Rod erőgépek 10. jubileumát, melyet egy új, ezüst fényezéssel ellátott kiadással ünnepel a cég, ami még jobban kiemeli az alumínium idomokat és az olyan eredeti V-rod stílusjegyeket, mint a 2002-es vízhűtéses Revolution V-Twin blokk. Minden V-Rod modell 10. jubileumi jelvénnyel láttak el.

Az új Dyna Switchback a kemény dobozos, szélvédős túramotor és a könnyen kezelhető Dyna vázba épített Twin Cam 103 blokk teljesítményének ötvözete, amely a levehető oldaltáskával és szélvédővel kiváló túra motorként funkcionál. Ám csillogó lámpa idomával, 5-küllős mart alukerekeivel és alacsony ívű kormányával pár perc alatt utcai motorrá alakítható. Ez a Harley legfrissebb koncepciója, mellyel az új Switchback két motort egyesít egyben.

A Blackline-t kivéve minden Harley-Davidson Softail modell 2012-re megkapta a forradalmi teljesítményű Twin Cam 103 blokkot. A Fat Boy-t és a Fat Boy Special-t új kormánnyal látták el a kényelmesebb üléspozícióért.  A mélyített, nyíl alakú ülésformának köszönhetően a Fat Boy Special motor a vezetőt még jobban a “motorba” ülteti.

Az új belső-nélküli krómozott falú, mart felni pedig a Softail Deluxe modellen található. Az új Twin Cam 103 erőforrás magabiztos teljesítmény nyújt az előzéshez minden Harley-Davidson túra modell esetében. A Touring modelleken olajhűtővel szerelt a Twin Cam 103 blokk, de az ABS fékrendszer és a biztonsági riasztó minden modellen széria felszereltség.

A Harley-Davidson Sportster család hét új 2012-es modellel célozza meg a fiatalos motorosokat, a verseny hangulatú XR1200X-től az átalakítható SuperLow-n át a Dark Custom stílusú Iron 883 és Nightster modellig. Az új CVO Road Glide Custom egyike a négy limitált gyártású 2012-es Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modellnek, melyek mind különleges fényezésű, ragyogó krómozású kiegészítőkkel és kiváló hangzású audio-rendszerrel, valamint nagy teljesítményű V-Twin blokkal felszerelt Harley-Davidson motorok.

A CVO Road Glide Custom egy “hot-rod” túrázó vázra rögzített fejidommal, füstözött Wind Splitter szélterelővel, kiváló hangzású Harman/Kardon audio-rendszerrel és azonos fényezésű alacsonyított üzemanyagtankra szerelt műszerekkel.

Nana

szolnokinaplo.hu/csajokamotoron.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget