Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

Belső hangra hivatkozik az 1995-ös taxisgyilkosság vádlottja

2011.11.02 10:43. -

Megkezdődött az 1995-ös pécsi taxisgyilkosság ügyének tárgyalása szerdán a Baranya Megyei Bíróságon. A vádlott a rendőrségi vallomásában azt mondta: egy belső hang hatására ölt.


 

Megkezdődött az 1995-ös pécsi taxisgyilkosság ügyének tárgyalása. Az ügyészség Both Róbertet különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja. A 38 éves férfi beismerte bűnösségét, de arra hivatkozva, hogy nem érzi jól magát, a bíróságon szóban nem kívánt vallomást tenni. A bíró által felolvasott rendőrségi vallomásából az derült ki, a férfi úgy érezte, egy belső hang mondja neki: öljön meg valakit. 
 
Gál Csilla taxisofőrt 1995. december 1-én, több késszúrással sebesítette meg támadója. A vérző nőre egy orvos házaspár talált rá az Abaligeti út mecsekszentkúti elágazásánál, ötven méterre a taxis még járó motorú gépkocsijától. Saját autójukkal kórházba vitték, de mire odaérkeztek, a taxisofőr meghalt. Az ügyben indult nyomozás nem vezetett eredményre, tizenöt évvel később azonban Both Róbert jelentkezett a rendőrségen, azt állítva, hogy ő a gyilkos.
 
Forrás: MTI/Hvg.hu






Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail



 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget