Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Leugrott a vonatról, életveszélyes állapotban van a lány

2011.11.03 11:26. -

A fiatal lány azt hitte, már otthon van, ezért az állomásról kiguruló vonatról leugrott és a peronra esett. Jelenleg életveszélyes állapotban van.


Szerdán délután a 14 éves kislány barátnőjével, vonattal utazott haza Kétpóra Szolnok felől – tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A kislány a pusztapói vasútállomáson azt hitte már hazaért és ezért úgy döntött, hogy az állomásról már kiguruló vonatról leugrik. Miután a lány a peronra esett a vasúti szerelvényt azonnal vészfékezéssel megállították. A gyermeket azonnal korházba szállították. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás során vizsgálja az eset körülményeit.

További rendőrségi hírek:

Nem sikerült a lopás. Szolnokon az egyik társasház lépcsőkorlátjához lakatolta le egy férfi kerékpárját. Szerdán este valaki megpróbálta eltulajdonítani az 50.000 Ft-ot érő kétkerekűt, de terve nem jött össze, mivel egy lakó megzavarta. A tolvajnak csak annyi ideje volt, hogy a kerékpárvillogót lekapcsolja, majd azzal együtt elszaladt.

November 1-én az esti órákban egy arcát eltakaró, ismeretlen férfi betört egy nagykörüi idős asszony otthonába, akit több alkalommal megütött és arra kényszerített, hogy az értékeit átadja. Miután az idős sértett eleget tett a fenyegetésnek, a rabló a megszerzett zsákmánnyal elmenekült. A rendőrség azonnal nagy erőkkel forrónyomon megkezdte az elkövető felkutatását és az ügy felderítését.

Két férfit értek tetten a rendőrök Jászladányban, akik egy házba behatoltak, majd onnan bútorokat kíséreltek meg ellopni. Az elkövetők gyanúsított kihallgatásuk során elmondták, hogy azon a napon már két alkalommal jártak a házban és onnan egyéb bútorokat eltulajdonítottak.

Betörésen értek tetten három jászladányi lakost a rendőrök. A 39 éves férfi két 17 éves fiúval behatolt egy lakatlan ingatlanra és csákánnyal elkezdték bontani az ott álló garázs alumínium oldallemezeit. A tulajdonos észlelte a betörést és értesítette a rendőrséget. Az elkövetőket elfogták és a rendőrségre előállították.

Polgárőrök érték tetten azt a 21 éves férfit, aki szerdán délután behatolt egy jászalsószentgyörgyi cég telephelyére és az udvaron álló traktorból megkísérelt üzemanyagot lopni. A polgárőrök a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt, akit a rendőrség őrizetbe vett.

Szerdán délelőtt a rendőrjárőrök ellenőrzés alá vontak egy 19 éves férfit Szolnokon, aki vezetéstől való eltiltás hatálya alatt vezetett egy tehergépkocsit. A férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig őrizetbe vette a rendőrség.

Szintén el volt tiltva a járművezetéstől az a 28 éves férfi, aki személygépkocsival közlekedett Jászapátin és pechére a rendőrök igazoltatták.  Őt is őrizetbe vette a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon személyi sérüléses közúti közlekedési baleset nem történt.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget