Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Halálra verte egy hajléktalan a férfit

2011.11.08 10:48. -

Halált okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe egy 34 éves szolnoki hajléktalant, aki októberben szóváltás után többször megütött egy szintén szolnoki férfit.

Hirdetés

Az egyik szolnoki nagyáruház előtt az 57 éves szolnoki férfivel szóváltásba keveredtek, majd többször megütötte a nála lévő baseball ütővel – tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A férfi az eset után elhagyta a helyszínt, azonban egyik hajléktalan barátja napokon keresztül nem látta, ő értesítette a rendőrséget. A rendőrök vasárnap holtan találtak rá otthonában.

További kék hírek:

Hétfőre virradóra járt egy tolvaj egy újszászi lakóház melléképületében, ahonnan egy köszörűt, akkumulátort, egy légpuskát és vezetékeket vitt magával. A lopással okozott kár 50.000 Ft.

Két fiatalkorú elkövetőt ért tetten egy járőr vasárnap éjjel Jászapátin. A két fiú egy telephelyről próbált meg különféle gépalkatrészeket elvinni, de szerencsére még idejében, a helyszín közelében elfogták őket. Egyikőjüket eltűnés miatt körözték.

Betörő járt egy jászberényi, második emeleti lakásban hétfőn délelőtt. Az ismeretlen befeszítette az ajtót, majd onnan egy bőrkabáttal és arany ékszerekkel távozott.

Szalonnát akart elvinni a besurranó tolvaj Kisújszálláson, de a tulajdonos tetten érte, amint a hűtőből ki akarta csenni zsákmányát. A 41 éves cseglődi nőt előállították a rendőrségre.

Az ablakon át jutott be egy tolvaj a kunszentmártoni múzeum raktárába, ahol értékek után kutatott. Hogy a régiségek közül pontosan mit vitt el, csak a leltár elkészítése után fog kiderülni.

Mezőtúron egy jelenleg lakatlan házból kovácsoltvas lépcsőkorlátot, gázkazánt, plafon stukkót, gázórát, fa lépcsőkorlátot, padlófűtés elosztót és két fenyőfa ajtót vitt magával az ismeretlen elkövető. A lopással okozott kár több mint 300.000 Ft.

Ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére került sor egy jászberényi, 36 éves férfivel szemben, aki hétfőn este kezdett veszekedni feleségével, akit többször meg is ütött. Dühödten elhagyta a lakást, de később csak visszatért, berúgta az ajtót és folytatta a „balhét”.

Két kerékpárt loptak el az újszászi szociális otthon udvaráról, egyet Zagyvarékasról, az általános iskola területéről, Szolnokon pedig az egyik nagyáruház előtti kerékpártárolóból az egyik bringa hátsó kerekét lopták el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén egy súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget