Ma 2020. 8. 9, , Emőd napja van.

Átadták az idei Tiszazug Rendőre címet

2011.11.11 10:58. - Lakatos Éva

Az 1998 óta átadott díjat idén Berta János, cibakházi főtörzszászlós kapta.

Hirdetés

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság illetékességi területének településeit is felölelő Tiszazugi Települések Szövetsége 1998-ban határozott a „Tiszazug Rendőre” cím odaítéléséről. A megtisztelő cím a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság azon hivatásos állományú beosztottjának adományozható, akinek kiemelkedő tevékenysége meghatározó a Tiszazug közrendére, közbiztonságára.

 

A Szövetség a címet 2011. évben Berta János rendőr főtörzszászlós, Cibakháza nagyközség körzeti megbízottja számára adományozta.  

 

Berta János rendőr főtörzszászlós 1993. március 01-én lépett belügyi szolgálatba a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományában, járőr beosztásban. Nevezett 1996. szeptember 01-i hatállyal került kérésére a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság állományába, 2001. október 01-től Cibakháza nagyközség körzeti megbízottja.

 

Nevezett szakmai jártassága, ismerete kiemelkedő, a körzeti megbízotti beosztásból adódó összrendőri feladatokat eredményesen végzi. Kiváló a kapcsolata az állami intézményrendszer szereplőivel, a társadalmi és civil szervezetekkel, köztük a települési önkormányzattal, az oktatási intézményekkel, a polgárőrséggel.

Szolgálata során a Rendőrség állományában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként kilenc alkalommal részesült elismerésben.  

Berta János rendőr főtörzszászlós szolgálata során végzett kiemelkedő munkája, hivatástudata példaként állítható a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság teljes személyi állománya elé, munkája meghatározó a Tiszazug közbiztonságára, így a Tiszazugi Települések Szövetsége a huzamos ideje végzett átlagon felüli szolgálatot elismerve döntött a cím odaítéléséről.

 

Az elismerést Molnár Bálint a Tiszazugi Települések Szövetségének Elnöke és Egedi István rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Vezetője adta át 2011. november 10-én a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon tartott állománygyűlésen. 

Fotó: jszm.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget