Ma 2020. 7. 7, kedd, Appolónia napja van.

Itt a legújabb: Karácsonyfaadó!

2011.11.12 09:03. - Booster

Karácsonyfaadót fontolgat az Egyesült Államok kormányzata, de nem hatalmasat: mindössze 15 cent - 30 forintnyi összeg. Remélhetőleg ezzel nem adnak újabb ötleteket más ország kormányainak is.


Karácsonyfaadót fontolgat az Egyesült Államok kormányzata, de nem hatalmasat: mindössze 15 cent - 30 forintnyi összeg - lenne egyetemlegesen a mértéke. Az adó csakis a frissen kivágott fákra vonatkozik - azaz műfenyőkre nem -, viszont egyaránt áll az Egyesült Államok területén nőtt fenyőkre és az importáltakra.

Az üggyel a mezőgazdasági minisztérium foglalkozik, amely tagadja, hogy adóról lenne szó. Matt Lehrich, a Fehér Ház szóvivője azt mondta, hogy valójában karácsonyfavételi promóciós kampány költségeinek előteremtését szolgálná a 15 cent, mert az amerikai fenyőtermesztők és importőrök egyre élesebb versenyre kényszerülnek a műfenyőkkel, amelyek zöme Kínából érkezik.

Egy tökéletes karácsonyi fenyő ára átlagosan 75 dollár - 15 ezer forint - az Egyesült Államokban, a 15 cent ennek mindössze 2 ezrelékeHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget