Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

Tanuljon angolul a Youtube-on!

2011.11.14 08:53. -

Összeszedtünk egy csokorra valót a legigényesebb és legjópofább angol oktatóanyagokból, melyeket főleg a kezdő és újrakezdő nyelvtanulók vehetik hasznát


Az internetnek köszönhetően a nyelvtanulás mára sokkal könnyebbé vált, mint valaha. Nem csak azért, mert pillanatokon belül bármilyen idegen nyelven íródott, különböző nehézségi szintű szövegekre kereshetünk rá, melyek beszerzése korábban jóval nehézkesebb és költségesebb volt, hanem azért is, mert rengeteg, az adott idegen nyelv elsajátításához segítséget nyújtó oktató videó lelhető fel a megosztó portálokon.

Összeszedtünk egy csokorra valót a legigényesebb és legjópofább angol oktatóanyagokból, melyeket főleg a kezdő nyelvtanulók vehetik hasznát, de talán azoknak is segítségére lesz, akik megfelelő alapok hiányában megrekedtek egy szinten.
 
Az online oktatóvideók persze nem helyettesíthetnek egy jól felkészült tanárt, aki segít megérteni a nyelvtani szabályokat és azonnal kijavítja a hibákat, de sokkal színesebbé és élvezetesebbé tehetik az otthoni tanulást.
 
A videókat ITT nézheted meg.
 
Forrás: Nol.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget