Ma 2018. 4. 26, csütörtök, Ervin napja van.

Illegális bevándorlókat fogtak Szolnokon

2011.11.17 11:50. -

Szerdán hajnalban a vasúti rendőrőrs járőrei két pakisztáni és egy afganisztáni férfit vontak ellenőrzés alá a szolnoki vasútállomáson.

Hirdetés

Előállításukat követően kiderült, hogy a Magyar Köztársaság határát illegálisan lépték át. A rendőrség a szükséges intézkedéseket megtette – tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Pásztorné Kovács Ágnes százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

További kék hírek:

Ismeretlen személyek betörtek egy martfűi élelmiszerüzlet udvarára majd az ott lévő gázpalack tároló ajtaját kifeszítve onnan 17 darab gázpalackot tulajdonított el.

Egy túrkevei ház udvarán járt egy tolvaj, aki a baromfi ól ajtaját leemelte és onnan egy pulykát és négy tyúkot tulajdonított el.

Abádszalókról egy rackajuhot loptak el ismeretlen tolvajok. Az állatot kedden éjjel tulajdonították el, egy bezárt ólból. A sértett kára 35.000 Ft.

Két gyermekkerékpárt kötöttek el az egyik törökszentmiklósi buszmegálló melletti kerékpártárolóból. A kétkerekűeket a lakattal együtt vitték magukkal a tolvajok.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon egy súlyos és három könnyű személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.04.25. 16.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 1. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget