Ma 2018. 12. 13, csütörtök, Luca napja van.

,, A szolnoki hidak

2011.11.22 17:36. - Booster

Lezárult a  „’SZOLNOKI HIDAK”  fotópályázat, melyet  internetes portálunk indított. A nyerteseket a szolnoki Tengerszem Optika üzletében látta vendégül Zsilka Sándor, a zsűri elnöke.


Az augusztusban közzétett egy éves időtartamra meghirdetett pályázatra 100 fotó érkezett, amely ékes bizonyítéka annak, hogy a digitális fotózás reneszánszát éli Magyarországon is. A fényképek az érzelmeknek igen széles skáláját járták végig, így a háromtagú  fotósokból álló zsűrinek egyáltalán nem volt könnyű dolga a döntések meghozatalakor. A pályázat érdekességét és egyediségét az adta, hogy a szolnoki hidakat milyen egyedi ötletekkel és fotó technikai trükkökkel lehet szebbé, látványosabbá és egyedivé tenni.

A zsűri minden képet véleményezett, jót és rosszat egyaránt, a bírálás folyamatát olykor heves szakmai viták kísérték. Egy valamiben azonban nem volt nézeteltérés, még pedig az első és mellette az abszolút első hely kérdése.

A díjazottak komoly szakmai értékelést kaptak a zsűri elnökétől. A vidám beszélgetésben, természetesen fogalmazódtak meg komoly dicséretek és kritikák egyaránt. Egy valamiben viszont teljes volt a nyertesek véleménye: A NOVEMBERI DÍJKIOSZTÓN SZERETNÉNEK MINDANNYIAN ITT LENNI.

Novemberi témánk: A SZOLNOKI ŐSZHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.05. 48.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget