Ma 2020. 5. 27, szerda, Hella napja van.

A legnagyobb szerelmi mítoszok - Megcáfolva!

2011.11.22 08:42. -

Csak a lelki társ lesz az igazi? Egy kapcsolat minden problémádat megoldja? Egyáltalán nem biztos! Most megmutatunk nektek néhány olyan mítoszt, ami nem feltétlenül működik a valódi életben!


1. Csak "a szerelem első látásra" lehet a Nagy Ő:

Rengeteg sztori bizonyítja, hogy sokan úgy találnak rá az igazira, hogy az már régóta mellettük élt. Csak éppen nem úgy tekintettek rá. Vagy éppen annyira sokat változott az idők során, hogy már sokkal közelebb áll az Igaziról kialakított képhez.
 
 
2. Ha megtalálod az Igazit, minden problémád megoldódik:
 
Egy kapcsolat nem mindig megy könnyen, és teljesen normális, ha akadnak súrlódások.  Egy kis vitatkozás még segíthet is abban, hogy sokkal közelebb kerüljenek egymáshoz. Persze nem a tányérdobálásról és az ordítozásról beszélünk!
 
 
3. Ha megvan a lelki társad, tutira ő lesz életed párja:
 
Sokszor egy lelki társsal sem működik minden tökéletesen. Néha a túlságosan egyforma emberek csak barátként jönnek ki egymással. Nem árt, ha azért nem mindenben egyeztek, sőt, arra is akad rengeteg példa, hogy teljesen eltérő közegből jövő, más személyiségű, más érdeklődési körű emberek találnak egymásra, és teljes boldogságban élik le az életüket!
 
 
4. Csak a házasság számít:
 
A házasság egyáltalán nem idejétmúlt intézmény, de azt azért be kell látni, hogy a papírok nélkül is le lehet élni egy életet boldogan. Nincs azzal semmi baj, ha ti is így döntötök. Az már inkább bajos, ha valaki mindenáron nősülni akar, vagy férjhez akar menni. Ez nem lehet életcél!
 
 
5. Egyedül lenni rossz:
 
Sokszor szinglinek lenni sokkal jobb, mint rossz kapcsolatban élni! Mindennek megvan a szépsége, és lehet, hogy pont azért kell egyedül lenned, hogy megtaláld az igazi éned. Ha teljesen biztos vagy abban, hogy ki vagy, sokkal könnyebben talál rád a szerelem!
 
Forrás: Neon.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget