Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

Ezért sír annyit Keresztes Ildikó

2011.11.23 09:13. -

Súlyos terhet cipel a vállán Keresztes Ildikó (47), aminek fényében egyáltalán nem csoda, hogy az X-Faktor egyetlen mentornője ilyen gyakran tör ki könnyekben a kamerák előtt.


Lapunk információi szerint ugyanis az énekesnő nemrég veszítette el nevelőapját, így nemcsak a mentoráltjai pátyolgatásával, de idős édesanyja vigasztalásával is törődnie kell. Bár Ildikó próbál erős maradni, nem tagadja, gyakran muszáj kiadnia magából felgyülemlett érzelmeket, főleg, ha újabb veszteségként mentoráltjától is búcsúznia kell.

– Nem szoktam erről beszélni, de a 73 éves édesanyám egy hónapja temette el a férjét, a nevelőapukámat, akivel 30 évet húzott le. Engem is nagyon megviselt, anyukámon keresztül pedig még jobban éreztem a fájdalmat. 
 
Ezért próbálok gondoskodni róla a munkám mellett is, de tény, hogy egyre több problémát okoz, hogy összeegyeztessem a két dolgot. Szeretném minél jobban támogatni a gyászában, de sokszor azt veszem észre, hogy még mindig ő az én lelki támaszom – árulta el a Blikknek Ildikó. – Az anyósom szintén idős már, 86 éves. Jó ideje ő is egyedül él, így a férjemmel, Lacival felváltva, fokozottan figyelünk rá is. Muszáj gondoskodnunk róla, hiszen a korából adódóan már bármire fel kell készülnünk – tudtuk meg a mentortól, akiből bár rengeteg energiát vesz ki az idős szülők gondozása, valamint mentoráltjai, Demes Tamás és Lil. C elvesztése, mégis úgy érzi, nem érdemes máshogy csinálni, csakis szívvel-lélekkel.
 
– Azt mondják, a lelki teher sokkal nehezebb, mint a fizikai fáradtság, de nekem akkor is megéri. Ez egyszerre áldás és átok is, hiszen ezeket a mély érzelmeket bele tudod vinni az előadásomba mind az éneklésben, mind pedig a színpadon. Úgyhogy én azzal sosem szoktam foglalkozni, hogy azt mondják, jaj, a Keresztes megint sír, hiszen én így adom ki magamból az érzéseimet. Lehet, hogy ha itt nem tudna kijönni, akkor már rég felrobbantam volna – osztotta meg érzelmeit lapunkkal Ildikó, aki jelenleg egyetlen „fia", Baritz Gergő sikeréért küzd anyatigrisként az X-Faktorban.
 
Forrás. Blikk.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget