Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Lopják az áramot Szolnokon

2011.11.24 10:35. -

Szerdán áramlopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. Mint kiderült, egy szolnoki családi háznál valóban áramlopás történt.

Hirdetés

Az elkövető megbontotta a mérő óra külső részét és egy eszközzel megállította az órát – tájékoztatta a SzolnokiNapló.hut- Pásztoné Kovács Ágnes százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószővivője.

További rendőrségi hírek:

Egy másik szolnoki lakatlan ingatlanon a vízóra vezetékét fűrészelte el ismeretlen elkövető, majd az órát eltulajdonította. A kár kb. 15.000 Ft.

Két fiatalkorú lányt értek tetten bolti lopáson egy jászberényi áruházban. A 16 és 17 éves lányok közel 34.000 Ft értékben kíséreltek meg eltulajdonítani különböző termékeket. A biztonsági szolgálat azonban észlelve a lopást feltartóztatta, a rendőrök pedig előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Szerdán napközben törtek be egy kenderesi családi házba. Az elkövetők befeszítették a bejárati ajtót, majd az épületből fényképező gépet és arany ékszereket tulajdonítottak el. A kár kb. 200.000 Ft.

Egy fegyverneki ingatlan udvaráról ismeretlen személyek elloptak egy elektromos rokkant kocsit. A tulajdonosnak 43.000 Ft kára keletkezett.

Az évszak velejárójaként egyre gyakrabban találkoznak az autósok ködös útszakaszokkal, kisebb-nagyobb ködfoltokkal. Jellemzően a reggeli órákban, a munkába indulás időszakában nehezíti meg a járművezetők helyzetét a köd.

A köd a járművezetőktől, az embertől, a technika használójától nagyobb fegyelmezettséget, türelmet és körültekintést kíván, csak így előzhetőek meg a súlyos, esetleg tragédiába torkolló közlekedési balesetek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon egy könnyű személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget