Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Álló autóba csapódott a Ford, a sofőr meghalt.

2011.11.25 08:36. -

Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat pénteken hajnalban Szolnokon.


Szolnokon, az Újszászi úton egy Ford típusú személygépkocsi egy álló pótkocsis járműszerelvény hátuljának ütközött, nem sokkal  hajnali 4 óra után - tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Erdélyi Tibor, a Szolnok Tűzoltóság sajtóügyeletese. A szolnoki tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy országúti gyorsbeavatkozó gépkocsival vonultak ki az esethez, összesen 11 fővel.

A balesetet szenvedett személygépkocsi férfi gépkocsivezetőjét az összeroncsolódott járműből csak hidraulikus feszítő-vágó berendezés segítségével lehetett kiszabadítani. A gyors beavatkozás ellenére a tűzoltók már csak a férfi holttestét tudták kiemelni.
 
A helyszínen lévő mentők azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, de sajnos az elszenvedett sérülések miatt az nem jár sikerrel. A gépkocsiban más személy nem utazott.
 
Mint azt Szabó Zita őrnagytól, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a Ford típusú gépjármű 76 éves vezetője a városközpont irányába haladt az Újszászi úton, mikor az úttest szélén - eddigi adataink alapján - kivilágítatlanul álló tehergépkocsi hátuljának ütközött. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget