Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

E.T.-maszkot húzott Senna

2011.11.25 19:00. - Lakatos Éva

Különleges mókával hangolt a Forma–1-es Brazil Nagydíjra a hazai pályán versenyző Bruno Senna: autójában ülve E. T.-maszkot húzott a fejére, így akarta kifejezni, mennyire örül, hogy csapata, a Lotus-Renault és a saját számára egyaránt jól alakult a 2011-es versenysorozat.


– Ez lesz az utolsó futam, és szeretnék szépen búcsúzni az évtől. Úgy gondolom, mások is felszabadultabbak lesznek, hiszen a címek már eldőltek, bennem például nincs semmilyen szorongás. Ezért is gondoltam arra, hogy poénból magamra öltöm a maszkot – mesélte Senna a viccével kapcsolatban. Arra azonban nem tért ki, miért éppen a 29 esztendővel ezelőtt bemutatott sci-fi film főhősének külsejébe bújt bele néhány pillanatra.

Azt viszont gyorsan hozzátette, sok ideje nincs arra, hogy viccelődjön,hiszen hazai pályán szerepel, jól akar teljesíteni. Szeretné elérni, hogy szép emléket hagyjon magáról a szurkolókban és persze a szponzorokban, márpedig utóbbiak képviselői közül sokan lesznek ott a hét végi viadalon. Bruno Senna másodszor vehet részt a Forma–1-es brazil futamon, s most érzése szerint versenyképes kocsi lesz alatta, úgy gondolja, talán még egy „nagyon" szép eredmény is összejöhet.

– A legtöbben persze nekünk, braziloknak szorítanak majd, az ország zászlóit miattunk lengetik, rám különösen pozitív hatással van, ha tudom, sokan állnak mögöttem. Mindezek mellett már csak azért is nagyon örülnék a szép zárásnak, mert éppen húsz éve, hogy a nagybátyám, Ayrton megnyerte harmadik világbajnoki címét. A csapatom idén kétszer ünnepelhetett dobogós helyezést, csodálatos volna, ha esetleg a harmadikkal zárhatnám vasárnap az esztendőt – reménykedett Bruno Senna.

Forrás: blikk.hu

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget