Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

Messi veri C. Ronaldót a Real Madrid sikeredzőjénél

2011.11.25 09:29. -

Vicente del Bosque, a Real Madrid korábbi és a spanyol válogatott jelenlegi (világbajnok) edzője elárulta egy spanyol rádiónak, hogy így voksolt az Aranylabda-szavazáson: 1. Messi, 2. C. Ronaldo, 3. Thomas Müller. A bajszos mesternél a barcelonai Pep Guardiola a legjobb edző.


Del Bosque azt is elárulta az Onda Cero nevű rádiónak, hogy miért így voksolt a világ legrangosabb futball-szavazásán a Barcelona edzőjére.

- Messire, Ronaldóra és Müllerre szavaztam, az edzők közül pedig Pep Guardiolára. Amellett, hogy megnyerte a Barcelonával a Bajnokok Ligáját, emberileg is olyan személyisége a futballnak, amely példaértékű - mondta Vicente del Bosque, hozzátéve, hogy ez nem azt jelenti, hogy baja lenne José Mourinhóval, egyszerűen csak szimpatikus számára, ahogyan a katalán tréner dolgozik.
 
A szakember véleménye és szavazatai azért is érdekesek - amellett, hogy a világbajnok edzőjéről van szó -, mert klubszinten Del Bosque a legnagyobb sikereit játékosként és edzőként is a Real Madriddal érte el, futballistaként öt bajnoki címet, trénerként két aranyat és két BL-trófeát is szerzett a blancókkal.
 
Forrás: Pepsifoci.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget