Ma 2021. 1. 23, szombat, Zelma napja van.

Újabb betiltott tinikampány az angoloknál

2011.11.25 11:41. - Lakatos Éva

A vasúti síneken sirdogálva üldögélő fiatal lány képe az angol reklámfelügyelet szerint felelőtlen, és a kampány felfüggesztését kérik.


Nemrégiben újabb botrányt keltő kép jelent meg a Miu Miu márka neve alatt. A True Grit Star címet viselő kampányban egy fiatal tinédzserlány törölgeti szemeit a sínek között. Az angol reklámfelügyelet szerint a kép, melyen a 14 éves Hailee Steinfeld, a True Grit (A fészemű) című film egyik főszereplője  üldögél a vonatsíneken, felelőtlen ábrázolása a fiataloknak. A reklámfelügyelet úgy nyilatkozott, azért ellenzik a kampányt, mert a képen kiskorút helyeztek el egy veszélyes környezetben.

A Miu Miu márkát tulajdonló Prada divatház elmondta, az említett kép, melyet a neves divatfotós és filmes Bruce Weber készített, egy komoly kampány része és egy képzeletbeli film történetén alapul. A Prada azt állítja, Steinfeld nem volt veszélyben és a lányt semmilyen módon nem korlátozták a szabad mozgásban. Ez az érvelés azonban a reklámfelügyeletet nem hatotta meg, szerintük a vasúti beállítás felelőtlen, figyelembe véve a lány életkorát.

Forrás: Index.hu; szolnokinaplo.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.20. (3. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget