Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

Egyre népszerűbb az önkéntesség

2011.11.30 14:43. -

December 5. az önkéntesek napja Magyarországon. Ennek és 'Az önkéntesség elterjesztése' elnevezésű projekt zárórendezvénye alkalmából tartott ünnepséget a Contact Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat önkéntes Centruma szerdán Szolnokon.


A városháza dísztermében tartott rendezvényt dr. Kállai Mária alpolgármester asszony nyitotta meg, aki beszélt az önkéntesség fontosságáról, valamint megköszönte a munkát a résztvevőknek.

Pollákné Cser Edit a Contact MKSZ elnöke elmondta, nagyban hozzájárult a pályázat sikeréhez, hogy 2011 az önkéntesség éve. Ezenkívül arról is beszélt, hogy ez a projekt arra volt jó, hogy az emberek megismerkedjenek magával az önkéntességgel és még többet tudjanak meg róla, hiszen folyamatosan van rá lehetőség és válogatni is lehet a különböző területek között.
 
- Felmérések szerint a magyar lakosság kb. 16 %-a önkénteskedig, míg a nyugati országokban ez az arány 30 % körül mozog. Reményeink szerint, ez a szám folyamatosan emelkedni fog hazánkban - tette hozzá az elnök asszony.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget