Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Elfogták a sorozatbetörőket

2011.11.30 08:30. -

Több mint egy tucat betöréses lopás írható számlájukra.

A Karcagi Rendőrkapitányságon nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indított büntetőeljárás gyanúsítottjait sikerült kézre keríteni a napokban.

Hirdetés

Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye több rendőrkapitányságainak összehangolt akciója eredményeként sikerült 2011. november 25-én a három elkövetőt elfogni, akik őrizetbe vételüket követően előzetes letartóztatásba kerültek - tájékoztatta a SzolnokiNapló.hu-t Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A tiszaburai férfiak az eddigi adatok szerint Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye területén összesen 13 alkalommal követtek el betöréses lopást Polgármesteri Hivatalok, valamint különböző közintézmények (Óvodák, Iskolák) sérelmére, és onnan nagy értékű műszaki cikkeket, számítástechnikai berendezéseket valamint készpénzt tulajdonítottak el, a tetemes lopási káron kívül jelentős rongálási kárt is okozva.

A Szeghalmi valamint a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói az általuk beszerzett adatokkal, valamint személyes közreműködésükkel is segítették a bizonyítás eredményességét.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget