Ma 2020. 12. 4, péntek, Barbara, Borbála napja van.

Széchenyi Programiroda nyílt Szolnokon

2011.12.02 12:22. -

December 2-tól tanácsadással és tájékoztatókkal segíti a pályázókat a szolnoki Széchenyi Programiroda.


Az Új Széchenyi Terv keretein belül meghirdetett közel 2000 milliárdos uniós pályázati forrás aktuális részleteiről december másodikától az új, szolnoki, Kossuh téren található irodában személyesen informálódhatnak az érdeklődők.

Az iroda pénteki megnyitóján jelen volt Szabó István alolgármester, Dr. Lengyel Györgyi kormánymegbízott, Simon Dávid, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyvezető referense, valamint Buzás László, regionális igazgató.
 
Mint azt megtudtuk, az ÚSZT pályázatait koordináló Szécenyi Programiroda létrehozásának célja, hogy a pályázókat megismertesse az igénybe vehető támogatási lehetőségekkel, és személyre szabott tanácsadással segítse a jövőbeni munkájukat.
 
Tájékoztató tevékenységük során ingyenes tájékoztató és információs napokat tartanak az elérhető vagy rövidesen megjelenő pályázatokról, a pályázatok technikai megvalósítása során felmerülő problémák megoldási lehetőségeiről.
 
A 160 nm-en kilakított irodában 9 tanácsadó dolgozik. 4 fő vállalkozásfejlesztés, 4 fő humán erőforrás és humán infrastruktúra fejlesztés, valamint 1 fő környezetvédelem és energetika fejlesztés tématerületen várja az érdeklődők kérdéseit. A tanácsadók legfontosabb feladata, hogy személyes tanácsadással segítsék a pályázókat, ennek körében a pályázatok megvalósítása során felmerülő kérdésekben adjanak szakmai tanácsot, segítsenek eldönteni az ügyfélnek, hogy egy újfajta pályázatra érdemes-e pályáznia, illetve segítsenek pályázati forrást találni egy-egy ötlet megvalósításához.
 
A tanácsadók ingyenesen végzik munkájukat, céljuk, hogy minél több ötletből szülessen uniós pályázat, s persze végül megvalósult fejlesztés.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.12.02. (47. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget