Ma 2020. 2. 24, hétfő, Mátyás napja van.

Kiengedték: megszólalt Csábi Bettina!

2011.12.08 09:35. -

Néhány órával a kiengedése után sikerült néhány szót váltani a bokszhercegnővel, akinek minden rezdülésén látszott, hogy nagyon megviselte a körülötte zajló hercehurca.


 

Csábi Bettina a kérdésre, hogy van lelkileg a történtek után, szűkszavúan és kimérten válaszolt.
 
- Egyelőre nem szeretnék interjút adni egyetlen újságnak sem. A történtek után azt hiszem, hogy el tudják képzelni, milyen lelkiállapotban vagyok - nyilatkozta a Blikknek néhány órával a háziőrizetbe helyezés után Csábi Bettina, akinek vélhetően hazaérkezése után az első dolga ikreinek - Szávának és Kamillának - a szeretgetése volt.
 
Mint megírtuk a Kecskeméti Városi Bíróság nyomozási bírója adócsalás miatt még november 25-én hét gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el, köztük a bokszhercegnőjét. A bűnszervezet, amelynek tagja volt Csábi Bettina is, 650 milliós adócsalást követett el a gyanúsítás szerint. Az ügy elsőrendű gyanúsítottja K. László, a sportolónő férje. Úgy tudjuk, az adócsalás egy biztonsági őr nevén zajlott 2009 végétől az idén szeptemberig. A három gyanúsított gabonát „utaztatott". Ez annyit jelent, hogy egy külföldön vásárolt gabonaszállítmányt papíron értékesítenek tovább, amelynek az áfáját visszaigénylik, végül az áru egy harmadik országban landol. 
 
- Fennáll a bűncselekmény megalapozott gyanúja továbbra is,ezért szükség van kényszerítő intézkedésre szökésveszély és az eljárás megnehezítésének veszélye miatt. Ám arra való tekintettel, hogy az ikreinek a felügyelete nem megoldott az édesanyja egészségi állapota miatt, valamint hogy Csábi Bettina büntetlen előéletű, megszüntették az előzetesét és háziőrizetbe került - tudtuk meg Sárközy Szabolcstól, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szóvivőjétől.
 
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy Csábi hétköznap délelőtt 9 és 11 óra között elhagyhatja a lakást, de csak gyógykezelés és a mindennapi élet szokásos szükségleteinek biztosítása miatt. Egyébként hatósági engedély szükséges számára ahhoz, hogy elhagyja az otthonát. 2012 január hatodikáig lesz házi őrizetben, azután felülvizsgálják, hogy továbbra is szükség van-e az intézkedés fenntartására. Természetesen a bokszhercegnő a hatóság idézésére a házi őrizet alatt is köteles megjelenni a hatóság előtt.
 
Forrás: Delmagyar.hu/Blikk.hu


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget